pondělí 21. července 2008

Změny na tomto blogu

Odkaz na článek je zde.

10 komentářů:

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Tak co si šel Zvánovec odpočinout do Bohnic, přebírá právnický samouk Pecina roli trolujícího mesiáše spravedlnosti.

Jedna dobrá zpráva:
trollování zde nebude tolerováno a trollové, současní nebo minulí, budou bez pardonu vykazováni...Několika trollům již byl přístup na blog Wikipedie odepřen, další budou následovat... (citát Pecina)
To znamená zcela jednoznačně, i když překvapivě, že Zvánovec ztrácí možnost přispívat.

I když otázka:
...Zatrolloval jsi, byť jen jednou – máš napořád smůlu, tady ti pšenka nepokvete a hledej si místo mezi svými ... (citát Pecina)
Proč si tedy Pecina a s ním i Zvánovec ztěžují, že byli na wikipedii zlynčováni doživotně? Vždyť je to přesně dle jejich reglementu.

Anonymní řekl(a)...

Jsem překvapen, že se moci uchopil ten otylý vepř Peclina,vypadalo to ze začátku, že nástupnictví přebírá Vácha z Utrechtu. Vždy ochotně bojoval se Zvánovcem v první řadě, kdežto Peclina, byl vždy v bezpečí vzadu. Jakpak asi Antonín nese tuto ostudnou potupu?
Peclina je neschopný kretén, pod jeho vedením nebude mít Zvánovcův blog dlouhého trvání.

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Pozor pozor: Ten dřívejší trojlístek Zvánovec - Hedvíček - Pecina byl sice velmi různorodý, ale mám na ně jiný názor. Zatímco Hedvíček je prostě cvok od hovnocucu a blb v důsledku svého přesvědčení, je Zvánovec skutečně duševně chorý (Fuka to 2006 formuloval: Peters je pohrobek Rosse Hedvicka). Pecina ale není ani blb ani chorý, ten může být skutečně nebezpečný, protože ví, co dělá a za tím si stojí jakkoliv je tělesně nabubřelý.

Anonymní řekl(a)...

Blby Zid Krauz zase zabodoval, cituji "Snad se muze nastavit aby se ukazali jen komentare slusnych lidi, kteri jsou zde znami a kdo se ukaze novy, jeho komentare se budou muset overit.
Tim se zamezi trolovani dusevne nemocnych osob, ktere neprispivajiaji nic hodnotneho k dane konverzaci."
Hlavne, aby nenastavili nejaky filtr na pravopisne chyby. To by se uz pak blbe podrzdlazce nepublikovalo nic. No snad by s nim ted Zvanovec mohl cvicit cestinu, alespon neco zasluzneho by v zivote udelal. Ostatne i Juchelka zde nedavno zadal o nejake to opacko.

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

No to by se ten filtr musel nastavit ale s citem, velkou tolerancí a silně pod nulovým bodem, jinak by se zakladatelé a provozovatelé blogu nedostly vůbec ke slovu.
Mimochodem, všiml jsem si, že do války na slovenské wikipedii se přicmrndla nějaká dvojnice AndyO, které už pár příspěvků smazali a kterou tam dnes zablokovali.

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Myslím, že nemají co dělat a stýská se jim. Začínají komentovat Zvánovcovy plky z února 2008. Viz http://wikipedie.blogspot.com/2008/02/srbsk-zloiny.html?showComment=1216741620000#c2240562727318709890

Aha, jinak dodatek k té slovenské wikipedii: Andynčiny počiny, pokud to nesmázli, jsou tady:
http://sk.wikipedia.org/wiki/%C5%A0peci%C3%A1lne:Contributions/AndynkaO

AndyO řekl(a)...

hoši hoši, na slovenské wikipedii je jiná AndinkaO. Ono je jich plno všude po světě. Nezajímá mne česká wiki, proč by měla slovenská?

Peciny není třeba se bát, jak jsem se tak dívala na jeho stránky, ten člověk nikdy v životě nic nedokončil. Jestli bude psát trestní oznámení, tak skončí maximálně v šuplíku jeho ulepeného psacího stolu.

AndyO řekl(a)...

tak jsem se mrkla na tu slovenskou hračku a buď je to Hastrman ( primitivní styl by odpovídal) nebo sám Peters, ten je schopný všeho.

Unknown řekl(a)...

Na kradeni nicku je expert Zvanovec, pamatujete kdyz se podepisoval BelU? A primitivnost bych mu taky neodepiral, kdyz se zrovna nerealizuje hasterenim a choromyslnymi pseudoseznamy (ta jeho domaci stranka to je ale naraz ;-))), zejmena oddeleni hudba) tak nema co rict. Ma nasprtano neco informaci, ale neumi je analyzovat, sloh ma jako dusevne postizene dite a motorem jeho existence je spektrum mindraku a nenavist. Takze tipuju Zvanovce.

Anonymní řekl(a)...

Já bych toho zlostného skřeta Váchu nepodceňoval. Stačí se jen podívat do jeho ksichtu, aby jeden věděl s kým má co do činění. Prasečí očička pod vypouklým mongoloidním čelem, hodně naznačují. Nezapominejte, pod kolika ukradenými jmény už vystupoval. Zvánovec k němu přeci nejezdil jen tak pro nic za nic. Vácha mu byl dobrým mentorem.