sobota 19. července 2008

Shrnutí

Odkaz na článek je zde.

16 komentářů:

Unknown řekl(a)...

proc lzes Vacho?
To jses krestan? Moc peknej, pravda.
Tady se tomu rika enabler. Se svymi kumpany umoznujete Zvanovcovi prohlubovat psychozu a navyk na podpasove udavani. Pockej do pekla, tam si te certi za tve krivarny podaji.

Anonymní řekl(a)...

Kajínek, Maule, Jan Novák, AndyO, Magnus Maximus i Michaela jsou stejná pakáž. Říká to právník Tomáš Pecina.

Anonymní řekl(a)...

Když takový "morální velikán" (jako je Pecina již od dob Britských listů) někoho pomluví, tak je to pro dotyčného pochvalou a vyznamenáním. :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to pako Juchelka se byl projet na svojí plečce, někde se vyválel v louži a pak se vožral krabicovým vínem.

Chtěl prej jinak něco vodpovědět.:-)

Anonymní řekl(a)...

To on Pecinu jenom provokuje brácho, protože tenhle nafoukaný panáček Michelin na kole už hodně dlouho nejel - žádné by ho neuvezlo a Juchelka to moc dobře ví.

Takovéto provokace jsou přesně Juchelkův styl... :)

Unknown řekl(a)...

Jak Vodnik lze.

Koncem lonskeho roku zase Vit Zvanovec dostal jeden ze svych periodickych zachvatu a zacal postovat me obcanske jmeno – zverejnene na netu ze soukromych informaci – a spojovat ho opetovne s jakymisi lzivymi pomluvami primitivni urovne, v nichz si Zvanovec a Juchelka nadmiru libuji.

Poslal jsem mu soukromy e-mail, v nemz jsem ho slusne zadal, aby ony komentare spolu s ostatnimi, kde mne bezduvodne napada a pomlouva, vymazal.
Tradicne po “Petersovsku” Vit Zvanovec odpovedel utocnym lhanim a posunovanim faktu do sve choromyslne reality.
Jako posledni utociste jsem napsal, ze zvazuji informovani jeho zamestnavatele, protoze jako obcan ceske republiky nesouhlasim s tim, aby statni zamestnanec Uradu na Ochranu Osobnich Udaju praktikoval podobne jednani.

Zde jsou citaty ze Zvanovcovy odpovedi:
“Je veřejnou informací, že jste dnes čmuchal na ZMP 9x. A upozorňuji Vás, že neskončíte-li s Vašimi výhružkami, že zveřejním i čas Vašeho čmuchání, přepočítaný na San Francisco.” - coz pochopitelne k nulovemu ucinku okamzite provedl.

“Tak si informujte. Já pak zvážím informování Vašeho zaměstnavatele o
tom, co děláte v pracovní době na jeho počítačích.” - coz s nejvyssi pravdepodobnosti udelal, na smesna udani zrejme muj zamestnavatel nereaguje.

“Oznámím listu The Economist to, že jste pirátsky zveřejňoval nekvalitní překlady jejich článků.” – nevim jestli psal do The Economist, ale vim, ze pred vice nez rokem jiz zaslal oznameni o svem udavani na server Sprcha z jakesi slovenske proxy IP adresy.

Proc Vodnik, ktery se honosi svou virou, lze stejne jako ne dusevne nemocny Vit Zvanovec, mi neni zcela jasne. Pokud vi, ze lze nezavidim mu jeho svedomi, pokud nevi, je jeste hloupejsi, nez jsem si myslel.

Unknown řekl(a)...

Oprava:
pochopitelne Vit Zvanovec JE DUSEVNE NEMOCNY

Anonymní řekl(a)...

není duševně nemocný. Je to bezpáteřní hajzlík. Nevím, proč jeho charakterové vady omlouváte nějakou chorobou.

Anonymní řekl(a)...

Patrně nová Zvánovcova metoda, jeho lži teď budou postovat jeho zahraniční slouhové Vácha, Juchelka, možná i úplně blbý Krauz a Zvánovec bude z obliga. Jen je mi k podivu, proč si tak "nesmírně inteligentní" Zvánovec, jak o sobě rád tvrdí, vybral za mluvčího hloupoučkého Váchu?

Unknown řekl(a)...

Klasicka ukazka Zvanovcova posunuteho vnimani reality:

Skutecnost:
Ohledne me slusne zadosti o zastaveni Zvanovcovy stoky pomluv, udavani a lhani jsem si se jmenovanym psychopatem vymenil 4 - slovy ctyri e-maily. Byly vyprovokovany jeho periodickymi zachvaty publikovani meho osobniho jmena, spojeneho s vylhanymi pomluvami a jeho sprostou a drzou reakci na mou zadost.

Zvanovcova realita:
Zrejme uz pred dvema lety, kdyz udaval Sprchu, vedel, ze mu poslu 4 e-maily, "kterými jeho schránka již přetékala."

Muj prvni e-mail zrejme nebyl vyprovokovan jeho sprostymi pomluvami, ale na "základě nevysvětlitelného hnutí mysli" jsem ho "začal bombardovat" ;-)))

Jak muze tenhle cvok mit vubec jakekoli zamestnani? Vzhledem k tomu, ze diky mym 4 - slovy ctyrem e-mailum mu "přetékala schránka", je na tom zrejme se spolecenskym zivotem a prateli jeste daleko hure, nez se na prvni pohled zda.

AndyO řekl(a)...

poslal mne zde ten cenzorský kašpárek- btw, jak dopadla ta jeho zpronevěra v Blistech?
Nemáš si s těmi lidmi posílat žádné maily. Pěkně veřejně, to je s těmi lháři jediná možná komunikace.
Sice jsem se divila, proč se s nimi vůbec špiníš, ale když vidím, jak se pítrs kroutí, tak je jasné, že vyhrožoval s udáním on jako první- že první zveřejňoval identity diskutérů je stará vesta, o to ani nejde.
Jen mi bude líto, kdyby ho vyrazili, tam není tak nebezpečný jako když ho vypustí mezi lidi. Představ si tuhle kupu komplexů coby soudce.

Unknown řekl(a)...

Jak dopadl soudni spor Edudant&Francimor vs Chewdleakovy Blisty netusim.
Ale vzhledem k tomu, ze pravnim poradcem Edudanta Goebbelse Peciny je Francimor Hurvinek Zvanovec, ktery pouziva dukazove argumenty stylu: "jedním z důkazů, že XYZ a Sowfiw je jedna osoba, je i to, že oba používají MSIE 6.0 a Win XP." myslim si, ze po kratke pauze na vysmati soudu, je poslali supem domu.
Nemyslim si, ze v CR vladne az takovy bordel, ze by pruzracne choromyslny udavac bez charakteru, Vit Zvanovec mohl byt soudcem. Jeho inteligence by pravdepodobne nestacila ani na "soudce z lidu" ;-)

AndyO řekl(a)...

no já si nejsem tak jistá. Když může dělat úředníka odborářům, ač opovrhuje dělným lidem a pracovníka úřadu na ochranu osobních dat a přitom porušovat všechna pravidla, tak je schopný se procpat i mezi skutečné právníky.

Unknown řekl(a)...

God Sees The Truth, but Waits bude hrat dneska v PaKulu ;-))

Anonymní řekl(a)...

Take si myslim, ze uz v CR nejsou padesata leta, aby nekdo jmenoval Zvanovce soudce. Je jiste, ze to by pro neho byla nejlepsi doba. Dokazete si predstavit tohohle zakomplexovaneho hurvajse, ten by soudil v jmenu strany a pracujiciho lidu. Do soukrome praxe nemuze, to by si nevydelal ani na polivku z hoven. Nakonec, ten odborarsky priziva, asi pro neho bylo nejlepsi misto. Zodpovednost zadna, vyrvavat mohl jako spravny odborar co chtel a nikdo ho nebral vazne, no pro nej jak stvorene. Zamestnat ho ovsem na utajovani cehokoliv, bylo vsak jak udelat kozla zahradnikem.

Anonymní řekl(a)...

S těma Blistama nemám důvod věřit ani Pecinovi, ani Čulíkovi. Ale neřekl bych, že to Pecina projel, to by se tím Čulík na Blistech opakovaně kasal.