sobota 12. července 2008

Rusové a Arabové

Odkaz na článek je zde.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Vit Zvanovec publikuje, ci kopiruje kdejaky clanek, at se jedna o sebevetsi blbost, proto je zarazejici, ze mu opravdu hodnotna debata na spratelenem serveru Vrba unikla. Mozna to ovsem bylo cilevedome prehlednuti, nebot je znamo, ze Vit nema pro jakoukoliv fyzickou ci sportovni cinnost tech nejmesich predpokladu. Jeho posledni sportovni klani, byla soutez v pace, kde hanebne prohral i s devcaty a od te doby zanevrel, nejen na zenske pokoleni, ale i na jakekoliv sportovani vubec. Napravuji tedy chybu Vita Zvanovce a prinasim zkracenou verzi debaty zde.
Vse nacal pan Juchelka, ktery zatim nema na zmp mazaci prava, tim, ze se musel pochlubil jaky je sportsman, kdyz dokazal ujet na kole za 3 dny 200km. ” Za minulý sváteční víkend (3 dny) najeto na kole svižným tempem 2 x 100+ km. “
“ Pravda, jednomu se mozna muze zdat toto jako nic moc, ale uvazime-li rachitickou postavu Alese Juchelku, chapeme proc je na svuj vykon tak pysny. Do debaty se potom zapojil Tonda Vacha a nechme mluvit jeho sameho:” S přítelem a snoubenkou. Z Bonnu cca do Remagenu a po druhé straně zpět. Tam by se líbilo v.p. Jaromírovi, vypadá to tam trochu jako mezi Děčínem a Pirnou. Penis mě nebrněl, za to prdel bolela tak, že jsem se druhý den po Bonnu od Beethovenova rodiště k Münsteru bolestně vlekl a ještě den na to jsem v Kolíně trpěl”
Hned pvni veta v nas zbudi jiste pochybnosti. Jel Antonin s pritelem a jeho snoubenkou, ci snad se o snoubenku deli s pritelem, nebo se snad jedna o dalsi Antoninovu snoubenku? V tom pripade je nutno nestastnou politovat. Musi na tom byt hodne spatne, kdyz si nemuze najit nikoho jineho nez nekolikrat rozvedeneho plesniveho dedka s holou prdeli.
Nedavno nam ovsem Antonin opet na Vrbe oznamoval, ze byl kdesi se zenou. Ma on v tom Antonin trocha bordel. Ale mozna ozenil sam sebe, dokazal se preci sam pokrtit, tak proc ne sam sobe udelat popa na vlastni svatbe. Navic by usetril, coz v jeho situaci neni jiste zanedbatelne. Mozna, ze to takhle maji tihle pravoslavni soveti zarizene, nejdive zena a pote teprve snoubenka, kdo se ma v te nabozenske pakazi vyznat. K poznamce, ze Antonina nebolel penis snad jen podotknout, jak by ho take ta roztekla chaluha mela bolet, ma ji akorat tak na odkapavani. A k bolave zadnici, holt ho musi brat pritel priste opartneji.
Do debaty vstupeje decinsky hejsek Neckar Jewnior se svou troskou do mlyna. Kdysi tento publikoval nekolik vtipnych prispevku na Neviditelneho Psa, ovsem soucana role, v niz se prevtelil do devadesatileteho Zida v kaftanu je ponekud slabym odvarem. Ale znamym antisemitum je jeho komedie jiste po chuti. Opravdova perla v debate vsak nalezi pravemu Zidovi Krauzovi nechme opet promluvit jeho sameho. “pres 100 km za den ale chlubit se nemohu, protoze to bylo jen jednou. Kolo, obycejna sportka, 17 let a palivo byla vidina devcat na internatu. Zpet to slo lepe, z kopce, jak to v Kotline byva smerem do vnitrozemi.
Hlavne nas hnal hlad, protoze nam dosli zasoby i penize. Jeden z party dokonce absolvoval poslednich 50 km na propichych gumach. Zavodni kola tolik nevydrzi.”
Byl tedy Jarous Krauz jednim z tech blbu, kteri se domnivali, ze kdyz prijedou do Vansdorfu dostanou zamrdano? Ale jak vidime utrel hubu uz tehda. Zminka o priteli je snad jemnou narazkou na to, ze neni takovy blb, jak je o nem vseobecne mysleno, meli v parte i blbejsi. Ktery kokot vyjede na kole bez lepeni ci nahradniho ventilku je opravdu faktem zarazejicim. Samosebou, ze hlouposti o tom jak, pojedete na propichnutych gumach 50 km, muze vypravet Krauz akorat volum jako je on sam. Dulezite je, ze se navzajem vsichni ujistuji, ze jim jizda na kole nezpusobuje zadne tezkosti a stale, jim senilnim dementum, stoji jejich oschla pera. To jim muze zrat akorat tak panic Zvanovec.

Anonymní řekl(a)...

Jak zajimave. Juchelka zna tvorbu Finroda Felagunda a jeste odpornejsi diskuze k jeho clankum na Neviditelnem Psu, kam uz preci leta nechodi. Zapomnel jen dodat, ze ne pod svym jmenem. Felagund je neokon, tomu volovi z Utahu se o neokonech snad i zda.