sobota 12. července 2008

Velký test české části původní wikipedie

Odkaz na článek je zde.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jak jinak mohl tento "velky" test provedeny Vitem Zvanovcem dopadnout, kdyz mu z Wiki vylili perka? Nemuze to chudacek prekousnout. Kdo ostatne bere blaboly na Wiki vazne? Vzdyt tam mohl dopisovat i takovy osel jako Zvanovec. Jako by si pan doktor nemohl najit zajimavejsia prospesnejsi konicek, mohl by napriklad opisovat jizdni rady prazskych tramvajovych linek.

Anonymní řekl(a)...

Pan Pavel je asi někde pryč, to je veliká škoda, u Zvánovce je veselo, král cenzorů Juhelka z Utahu si právě vyškemral cenzurovací právo. To Zvánovcovi schvaluji. Není ostražitějšího cenzora nad Juchelku, ten nebude ani spát. No konečně si může jít zdřímnout to otylé prase Pecina. Jen mi zůstává záhadou, co tam cenzurují, když si tam dopisují sami. Ostatně Juchelka stejně nemá co dělat, u něj na blogu chcípnul pes. Pane Pavel dejte sem alespoň ten poslední článek

Unknown řekl(a)...

Protoze se zdejsi admin flaka a zameskava zoufale usili bolsevistickych cenzoru na Zmrdove Masturbacnim Pamatnicku, postuji vymazane komentare k poslednimu clanku na Zvanovcove blogu zde:

pocatek citace
"Vodník řekl(a)...
Ad Boutros: je naprosto jedno, jestli konkrétní loutky "Sowfiw" či "Tancibůrek" řídíš ty a nebo nějaký tvůj nemyslící otrok - oba používají tebou nabonzované údaje a další údaje, které znáš jen ty ze soukromé pošty z dávných dob. Takže tě činím za ně plně zodpovědným.

Na tomto blogu budeš smazán, kdykoli se tu objevíš, proto si ušetři námahu s postováním komentářů.
16.7.08 19:40

Andyo řekl(a)...
kdo koho udal? Z příspěvku to není zřejmé. Čí je ta poznámka kurzívou?
16.7.08 22:21

Andyo řekl(a)...
asi je to zbytečné, protože zde není svobodné a objektivní prostředí a bezpochyby přiběhne nějaký pilný cenzor se žvásty o trollingu, ale obvinění zveřejněné Guy Petersem, notabene právníkem je tak závažné, že si zaslouží, pokud už bylo uvedeno na webu i s plným jménem údajně udávajícího( kupodivu údajně udaný své jméno nezveřejní), že by mělo být jasně a plně vysvětleno. Guy Peters je známý citacemi a přesnými odkazy, proto by měl citovat i nyní.

Co se týče různých IP, vodník sám psal z několika desítek IP adres, Guy Peters je též muž mnoha nicků, takže všechna ta uveřejnění zní spíš jako udávání pana Peterse. Jakékoliv psaní do práce či rodině diskutéra neschvaluji ani v nejmenším, právě naopak. Sama jsem něco podobného zažila a tahání problémů z netu do osobního života pokládám za opravdovou sviňárnu.
Zveřejněte tedy pořádné informace nebo vezměte své obvinění zpět.
Každá sranda má své meze.
16.7.08 23:27

Tomáš Pecina řekl(a)...
Svobodné a objektivní prostřední najdete na ZMP free, tam jistě Mauleho denunciaci vyřešíte.

Nemyslím, že by VZ měl v úmyslu jakkoli se k této věci dále vyjadřovat, nicméně bude-li chtít, jistě tak učiní. Já žádné jiné informace, než co uvedl ve svém postu, nemám.
16.7.08 23:45

Vodník řekl(a)...
Ani já ne a otázkou zůstává, kolik těch informací má vlastně sám GP.
17.7.08 0:04

Petr řekl(a)...
spi svuj frustrovany sen, cenzore zoufaly ;-))

Ja jen po treti napisu, ze nejsem ani Sofwiw, ani Tanciburek, ani Pavlicek a uz vubec nemam poneti, kdo ma byt Ales Vodnansky. Koukam, ze Zvanovcovi jiz docista preskocilo. Pokud ovsem zastavi sve lzive pomlouvani a nesmyslne utoky, ucel byl splnen.
Kdyz ho nevychovali doma, tak se zkratka musi postarat nekdo jiny, aby se Vitek naucil spolecenskym mravum.
Hystericke mazani a nesmyslne vyhruzky Vodnika jen potvrzuji, ze je to pokrytec nejvyssiho radu. Ac priznava, ze nema poneti o pravdivosti Vitkovych blabolu, nevaha mou slusnou obranu vuci sprostym pomluvam mazat. Co vic rici? Rozkopl jsem hnizdo hnusnych svini, vyvalila se spina, co jineho cekat? ;-))
17.7.08 1:01

Alex Juchelka řekl(a)...
Otázka správcům blogu... Mohl bych dočasně dostat deratizační privilegia? Děkuji.
17.7.08 3:07


Petr řekl(a)...
hahaha

cenzorum je treba pracovat na smeny ;-)))
To jste to dopracovali, zoufalci.
Nyni pristupuje Juchelka, aby se nahodou zase nepripominalo, ze s bonzovanim obcanskych jmen ziskanych ze soukromych zdroju pocal hned po Stworovi on - na rozdil od Vodnikova jmena, jez sam Vacha ve svem zlostnem zachvatu napostoval v linku na knihu, kterou se chlubil jako maly Jarda.
Takze podle Vodnikovy logiky je Juchelka, Vodnik a Zvanovec jedna osoba, protoze vsichni bonzuji ;-)))
Pravda vam nevoni bolsevisticti pohrobci?
Zkus Vodnikovi zavolat a vzbudit ho, Juchelko. Lez ma kratke nohy a jeji pripominani se musi neustale mazat.
Mozna, ze uz je ale pozde, ta smecka hasterivych udavacu kolem tebe je jiz proflaknuta ;-))
17.7.08 3:26"
... konec citace

Na pocatek nalezi jeste nekolik komentaru - na rozdil od chronickych hasterivcu ala chrchelka ze sterkovny (pod mnoha nicky) si nearchivuji komentare - s vyjimkou tehle diskuze, neb jsem si vedom podrazackeho jednani frustratu a zoufalcu, jejichz tercem jsem se za sve slusne dozadovani pravdivych dukazu jejich lzivych pomluv, stal.

Jak je videt Pecina nevaha zastit sveho soudruha Zvanovce in the wee hours of the night. Prace bolsevistickeho cenzora, prisirajiciho strachy pred pravdou je narocna a nezna odpocinku ;-)))

Unknown řekl(a)...

Dalsi komentar jez jiste neprojde cistirnou Zvanovcovych mazacu:

Petr řekl(a)...
ale ale soudruzi cenzori, Pravdu prece nezastavite, jen se stavate stale smesnejsimi karikaturami svych ohyzdnych charakteru ;-))

Ten chrchelkuv prechod do nacistickeho slovniku je priznacny - copak zmrde, taky bys mne chtel odstehovat na Madagaskar? ;-))

Anonymní řekl(a)...

Tak nyní už je to jasnější, proč pracují na směny. Vy jim nedáte spát. Do kdy byl vzhůru tenhle Pecina, než předal štafetu Juchelkovi? Do 4 do rána? Ostatně, stejně nemají co dělat, leda si mrskat péra, to mohou dělat i při cenzuře.