čtvrtek 10. července 2008

Ustavičné obviňování z censury

Odkaz na článek je zde.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Cenzor Zvanovec se pekne rozjel.Vsimli jste si, ze se ale nepustil do Michaely, ale nechal ji svym vlcakum, Juchelkovi a Pecinovi? Holt k ni stale chova city, i kdyz se musi citit tezce zhrzen, ze o nej nemela zajem. Ale kdo by take mohl o takoveho chcipacka. Co je tenhle Pecina, je to ten obtloustly posuk, koho mam na mysli? Jestli jo tak to je gol, jsou se Zvanovcem pekna dvojka. Edudant a Francimor hadr. Jesteze byl zalozen zmp free. Blby Zvanovec se muze akorat vzteknout, jeho prasacke podrazy nyni mohou byt ukazany verejnostiv cele nadhere. Tenhle Juchelka co zautocil na M&M je take pekne kvitko, mel by se starat o jeho vlastni rodinu. Nechava se zivit svou znacne neprijemnou zenou, doma posloucha jak hodiny, ostatne, nic jineho mu nezbyva, jinak by mohl dostat kopacky do zadnice a jak by se pak sam zivil? To by musel zacit vybirat za jeho vrbu, podobne jako nacek Stwora z Toronta. Jenze Juchelkovi dopisuje na jeho blog asi 8 lidi, povetsine holych zadnic, mezi nimi Zvanovec, Vacha a zidak Kraus. Treba by si mohli uctovat navzajem. A take by mohli mit cenzurovaci prava prenosna z jednoho blogu na druhy.

Anonymní řekl(a)...

Záčínám mát dojem, že zmp free založil sám Zvánovec. Byl by to od něj taktický tah...

Unknown řekl(a)...

Vyloucene to neni.

Ale snad nebude mazat i tady.

Ja jsem na Zmrduv Masturbacni Pamatnicek napsal, ze podle prikladu pana Peciny podporim plodnou diskuzi VYHLASENIM STAVKOVE POHOTOVOSTI !!!. Takto totiz onen "aktivista svobody slova" (dle jednoducheho trolla neznalka) reagoval pri zakladani Sprchy na nedostatecnou uctu k jeho kyselym zvastum, aby se kratce pote urazene odkolebal zalozit svuj, po celem svete proslaveny, diskuzni server DIVAN. Ze o nem nikdo neslysel? Inu, pan Pecina je ohledne serveru a blogu stejne produktivni jako slabomyslny Lev, nechvalne prosluly na mnoha forech.

Rovnez jsem poopravil unavne vresteni Antonina Vodnika Vachy, ktery nejak zapomina, ze veskere udaje o sve osobe dodal ve svem zlucovitem vzteku a nesoudnosti sam. Oproti tomu skutecne bonzovani obcanskych jmen ze soukromych informaci provozuje nacista, primitiv a Vodnikuv idol Waltr Stwora, za souhlasneho hykani Juchelkova. Inu pokrytci musi mazat, nastesti je epizoda Vachova zachvatu bezpecne zachovana v archivu Sprchy:
http://www.sprcha.com/comments/2005/11/1/181559/308/18#18

Anonymní řekl(a)...

Tak téhle Zvánovcově taktice tedy nerozumím, ale kdo ví. On je prostě tak chorobný, že potřebuje, aby se o něm pořád hovořilo, a tak si možná řekl, lepší negativni pulicistika než žádná. Magor je na to dost veliký. Třeba také sbírá IPíčka zdejších dopisovatelů.

Unknown řekl(a)...

Fizlovani je ve Zvanovcove parte nutnou, nikoli vsak postacujici, podminkou - k prijeti jeste musi abonent udavat, lhat a obecne trpet slabomyslnosti. Nastesti maji mezi sebou pitomeho Vodnika, ktery na sebe vsechno prozradi. Tuhle se vytahoval, jak na Juchelkove Dutem Stromu peclive sleduje, kdo a kdy se tam pripojuje. Malicko narikal, ze neni schopen zjistit uplne vsechny IPecka. Jeho fizlacka dusicka narika.
Pomalu bych veril tomu, ze jeho epizoda s STB, byla jen krycim manevrem, nakonec on z toho vyvazl s odvozem fizlackym autem a do pruseru dostal akorat nevlastni sestru.

Anonymní řekl(a)...

S tím Vachou máte Petře recht. Je to neskutečný kretén. Je opravdu tak hloupým, že na sebe poví co snad i neví a pak se rozčiluje, když mu to lidé připomenou. Je to bezcharakterní dobytek, stejně jako ten Juchelka, ten je od Váchy ještě vice podlejší. Ti dva ovšem vypovidají cosi i o Zvánovci, když si je vybral jako své společníky. Od je asi Víťa rád za kohokoliv, kdo se s ním bude bavit. Vždyť Zvánovec ani nesdílí s dotyčnýma jejich bestiální antisemitismus a antiamerikanismus, jímž jsou tito experti proslavení. On je prostě asi opravdu rád, za kohokoliv, to musí být krásný život.

Petr Pavel řekl(a)...

ZDE SE IP ADRESY NESBÍRAJÍ!!!

Každý čtenář ZMP FREE si může zdarma založit na BLOGSPOT.COM svůj blog a tak si ověřit, že systém BLOGSPOT.COM nezobrazuje IP adresy u příspěvků. Dále si každý může ověřit, že v HTML kódu ZMP FREE opravdu NEJSOU odkazy na sledovací servery jako to má Petr Urban na jeho cenzurovaném ZMP.

Cenzurovat se zde NIKDY nebude, na to vám dávám slovo Petra Pavla.

Anonymní řekl(a)...

Jak je vidět, tak Petr Pavel je slušný a důvěry hodný člověk. Není to takový sprosťák jako ten z Úřadu pro ochranu osobních údajů, co se považuje za právníka a přitom nadává slušnému Petru Pavlovi do kokotů, jako nějaká vypitá žumpa ze IV. cenové skupiny.

* STÁVKOVÁ POHOTOVOST!

Anonymní řekl(a)...

Nevíte někdo, kdy cenzorská vepřová hlava Pecina zprovozní slibovaný DIVAN? ;-)

Asi si tento šílený cenzor zatím nacvičuje cenzuru u Vyblíta Zvánočky, než bude moci cenzurovat na vlastním Divanu.

* STÁVKOVÁ POHOTOVOST!

Anonymní řekl(a)...

Bylo by dobre nezobrazovat ani čas příspěvku. Člověk klikne na odkaz na Zvánovcův článek, přečte si jakou hovadinu on či některá z jeho skopových hlav stvořila a v několika minutách sem napíše odpověď. Pro Zvánovce pak není těžké si podle časů, dát dohromady kdo odkud píše. Kdoví jaké další osobní údaje ta svině sežene ve své "práci". Bavil jsem se s kámošem co dělá ve stejném úřadu. Zvánovec je mezi spolupracovníky značně neoblíben, všeobecně považován za namyšleného podrazáka, jemuž není možno věřit ani nos mezi očima. Takže nic nového. Je opravdu jen otázkou, jak mohl člověk takovéhleho charakteru dostat místo v tom úřadu.To musela být nějaká tlačenka, je to jako nechat lišku hlídat kurník.