úterý 1. července 2008

Uštval se

Odkaz na článek je zde.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zvánovcova černá kronika - aneb co si Víťa přečetl dnes na IDNES a na NOVINKÁCH a můžete si přečíst také. :-)

Anonymní řekl(a)...

Dneska si Zvánovec přečetl o Topolánkovi. Prý si podle toho, co Zvánovec z Mimoně přečetl na Novinkách, premiér něco neuvědomuje.

Anonymní řekl(a)...

Nedělejte si z mojeho Víťánka legraci! Je z Mimoně, ale teď je v Praze, darebáci!

Když můj Víťa potřebuje jet do Holandska za Váchou, tak jede autobusem. Tak proč by Topolánek taky nemohl jet linkáčem? Toník Vácha taky jezdí autobusem. Nebo si snad myslíte, že Víťa na podzim pojede do Íránu vládním speciálem? Tak vidíte!

Anonymní řekl(a)...

Drahá paní Zvánovcová, pláčete dnes bohužel na špatném hrobě. Jednak by si ten váš klacek snad mohl zaplatit letadlo a ne se plácat kolik kdo ví hodin autobusem. Jako právník a státní ouřada snad nějakou pětku vydělá. Navíc to nemá za co stejně utratit. Chlastu ani kurvám neholduje a jinak akorát píše hlouposti po netu a to je zadarmo. Tak by si to éro snad mohl koupit. To, že autobusem jezdí Toník Váchu je věcí jinou. Ten na letadlo prostě nemá, auto nevlastní, nic neumí a tak žije z ruky a podpory do huby. K němu snad Vítka nechcete přirovnávat. I když je tak trochu podivné, proč za tím starým opelichaným mezulánem vůbec dojíždí. Nedělá vám to, jako matce, tak trochu hlavu?