úterý 29. července 2008

Ignoranti všech zemí, spojte se!

Odkaz na článek je zde.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Svobodu říci: Nácek Vít Zvánovec!

Unknown řekl(a)...

Proc by mel byt nacek?
Myslim, ze ze vsech nepriznivych charakteristik se na nej tahle hodi nejmene.
Pravda, casto se vyjadruje jako by byl rodny bratr Sedlise-Dieharda, ale jako vetsina "nazoru" zmateneho Zvanovce se jedna jenom o pozu. Vzdyt ten zoufalec nema zadny postoj, charakter ani nazor. Jedine, co ho zene, je snaha po vlastnim zviditelneni, at to stoji, co to stoji. Neni za tim zadny ideal k prosazeni, jediny ideal je ten, aby si nekdo Zvanovce vsiml. A kdyz na to nema intelekt a rozhled, tak zacne kopat vsemi smery, aby vyprovokoval reakci - zije konfrontacemi a aby je vyvolal, nevaha uzit prasackych metod. Nema soudnost, stud ani sebereflexi, takze pri manickych zachvatech nic nebrzdi jeho zlou, skodlivou egomanii.
Chameleonsky chcipacek, nevychovany deprivant, hajzl a troll. Ale nacek?

Anonymní řekl(a)...

Nácek není. Stejně jako nejsou náckové lidé, které Zvánovec označuje za nácky. To má jenom na oplátku, aby pochopil jak je zákeřně prolhaný.

Unknown řekl(a)...

Aha. Je bych ale rekl, ze se tim mozna snizujete na jeho uroven. Teda skoro na jeho uroven, Vitek dosahuje propastnych, dosud neprekonanych, charakterovych hloubek, kam normalni clovek nemuze spadnout ;-))

Anonymní řekl(a)...

Petr: Ta charakteristika Víta Zvánovce, kterou jste podal, je myslím hodně přesná. Pokud jde o nácka (jsem jiný anonym než ten přede mnou): jde o to, že těmi svými výlevy o náckách, fašistech... na svém blogu řadě lidí a věcí ubližuje. Tudíž jde o takový pokus dát mu "okusit jeho vlastní medicíny", jak zní jeho oblíbené rčení. Až pochopí, že tudy cesta nevede, nebude už proč psát o něm, že je nácek (což není, je "jen" to, co popisujete).

Anonymní řekl(a)...

dgew ew twetw eet