středa 18. června 2008

Pravda a Láska podle Doležala

Odkaz na článek je zde.

9 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Zajimava shoda okolnosti.

Na ZMP (Zvanovcuv Masturbacni Pamatnicek) opet roztocil Ales Juchelka aka Tengu apod. svuj oblibeny utocny a paranoidni kolovratek lzi, pavlacovych drbu a nicim nepodlozenych obvineni. Zajimava je ovsem forma jeho "konverzace" 3-4 rychle za sebou nasledujici komentare od jednoho autora. Prosim porovnejte s obsahove i formalne Juchelkove "tvorbe" identickymi komentari "Zuzany Wegerove" aka "ZW" aka "Wendy", pravdepodobne i Lucifer, vseobecnem foru Neviditelneho Psa. Casove rovnez soubezne s nejnovejsim Juchelkovym zachvatem nenavisti a pomluv.
Je treba ovsem i pripomenout casove paralelni udavacsky utok nicku Arkan, Lev a D na forech Nezvedavce.

Nahoda? I think not. Dusevni porucha a patologicka hasterivost Alese Juchelky je jiz proslula.
To ze je nezamestnatelny idiot a dny travi smirovanim internetu a predstiranim ruznych identit je znamo uz hodne dlouho.
Neni vsak sam, mlady nadejny yuppie manager, ktery predstira levicove mysleni (ci levicacky mlamoj predstirajici yuppie mentalitu) stridave s pozovanim za 90ti leteho zida by se rovnez mohl dockat nemilych prekvapeni.

Unknown řekl(a)...

A jako obycejne, slusne dotazy ohledne dolozeni nesmyslnych pavlacovych pomluv, jez jsou na Zvanovcove Masturbacnim Pamatnicku temer vyhradnim repertoarem proslavenych idiotu jako Zvanovec, Vacha, Krauz a Juchelka jsou promptne mazany ;-)))

Je videt, ze reality a pravdy se nizke charaktery nekolika udavacu boji jako cert krize.

Unknown řekl(a)...

Tak uvidime jak rychle Zvanovcovi opet hrabne:
K uklidneni bys mel vyzvat predevsim sebe a sve udavacske drbny, Vite Zvanovce.

Vysvetli mi jak muze byt slusny dotaz po faktickem dolozeni vasich lzi trollingem? To jsi uz docista prisel o soudnost? Nechces si najit zenskou?
Postovano 20.6.08 0:14

Uvidime za jak dlouho Vit Zvanovec, ktery po nocich vysedava pred kompem a maze pravdive pripominky sve psychoticke a neciste mysli, smaze muj slusny dotaz a prilije neco nechutnych splasek z vlastniho nitra...

Anonymní řekl(a)...

Guy Peters na Wikipedii také používal nesčetně maňásků, ale moc dobře je hrát nedokázal. Nejen v tom se od Juchely odlišuje. Každopádně na flétnu Guy v kapele 2 Guys hrát umí. Pokud to není nějaký jeho dvojník.

Anonymní řekl(a)...

Všimli jste si přátelé, že Blít Zmrdanec na ZMP snížil cenzuru? Sice tam smrdutý klan (antisemitů a fašistů) právě linchuje Madvídka kadílka, ale necenzuruje se tak jako před zavedením ZMP FREE. K tomuto nepochybnému úspěchu v boji s cenzurou vám všem gratuluji.

Unknown řekl(a)...

Protoze mam dobre srdce, na rozdil od zamidrakovaneho panice Vitka Zvanovce, mohl bych poprosit autora tohoto webu Petra Pavla a redakci adminu, aby tomu debilnimu a popletenemu udavaci Vitu Zvanovcovi nejak polopaticky (lopatou pres jeho plesatou hurvinkovskou hlavu je possible and good option) vysvetlili, ze na zdejsim blogu jsem pouhym dopisovatelem a reporterem nejkriklavejsich lzi KLANU ZMP (Zvanovcuv Masturbacni Pamatnicek).

Dekuji predem
petr maule

Anonymní řekl(a)...

Poslední komentář musel zabrat. Aby "dokázal", že není buzerant publikoval Vít Zvánovec fotku se ženskýma.Samosebou,že ani jedna ze zobrazených neměla s buzíkem Zvánovcem žádného dočinění. Obrázek si vyžebral, aby ho mohl ukázat v Mimoni mamince, jakýže je v té Praze pašák a uchlácholil její obavy. Nabízím finanční odměnu tomu, kdo může doložit sexuální styk s Vítem Zvánovcem. Osoby mužského pohlaví jsou samozřejmě z nabídky vyloučeny.

Anonymní řekl(a)...

Kolik?

Anonymní řekl(a)...

Kolik? Kolik by asi tak mohla Blíta stát kurva, aby tvrdila, že s ní něco měl?