sobota 14. června 2008

Petr Pavel je kokot

Odkaz na článek je zde.

(Tento trapný text Urban smazal v rámci autocenzury, protože se cítil jako hlupák a styděl se za jeho autorství po té, co zjistil, že byl na ZMP FREE vytvořen tento odkaz. Na ZMP FREE zůstane, protože zde cenzura není.)

Za redakci ZMP FREE Petr Pavel


8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ten zvanovec je fakt ubohy. On ve svem komunistickem mysleni nikdy nedokaze pochopit, ze hloupa cenzura, kterou provozuje na tom svem trucovnicku, (kam se uchylil po tom, co ho vyhodili z Wikipediie a ze Sprchy) na ZMP FREE neni a nebude.

Za redakci Tau

Anonymní řekl(a)...

Petr Pavel je kokot.
Jen tak.

Anonymní řekl(a)...

To si Petersi opravdu myslíte, že to Petr Pavel smaže? Asi jste ještě více naivní a hloupý, než jsme si mysleli. :-) :) )

Petr Pavel řekl(a)...

Ano EGGo, zde se cenzurovat NEBUDE. Pokus Urbana "vyzkoušet", zda se na ZMP FREE bude cenzurovat, naprosto selhal. Není divu, byl nesmírně hloupý.

Mimochodem nevíte někdo čím se Urban-Peters živí? Jeho nadávání do kokotů by napovídalo, že je to sedlák nebo nějaká hospodská žumpa.

Anonymní řekl(a)...

Ještě než byl vyhozen z Wikipedie, tak tvrdil, že je právník a jmenuje se Zvánovec.

Anonymní řekl(a)...

Tak, a mačka je z vreca von, právnik Zvánovec. Boha Máriju, figu borovú, právnik a sprostý ako meľhuba daromná.

Dobre, ste podla vaších príspevkov cela veľavravný a uvedomelý, urobím vas ošetrovatelom sviní v miestnej ošípárni, máte na to aj odbornú kvalifikáciu, tak povedajúc z odborného hladiska. V ošíparni možete tam čupiet a tých sviní mátať, dostojny pán Zvánovec.

Anonymní řekl(a)...

Zajimave je, ze tenhle Zvanovec, ktery o sobe rad tvrdi, ze je velice inteligentni pravnik se obklopuje takovyma podivnyma existencema jako jsou dlazdic Krauz, profesionalni prizivnik Vacha, nedostudovanec Juchelka. Neni to tak trosku podivne? Ono to bude asi tim, ze kdyz se Zvanovec chtel nacpat mezi normalni lidi, byl odevsud rychle vykopan. Nakonec se mezi socialy a dlazdici asi opravdu citi jako inteligent.

Anonymní řekl(a)...

Ten jeho blog je divnej. Některý lidi, co tam píšou, působěj v vcelku pohodě, ale on je fakt pouze k smíchu.