pátek 20. června 2008

Jak to všechno skončilo

Odkaz na článek je zde.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ten rozesmátej Hurvajz uprostřed to je ten Zvánovec/Peters/Urban (či jak si ten sprostej šašek ještě říká)? Ten úsměv debila má nacvičený nebo to má od přírody?

Prý je ve společnosti nejen inteligentních žen nesmělý, zaražený a mlčenlivý jako Marta Gottwaldová u učňovských zkoušek. Je to pravda?

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Ano. Některým lidem čiší inteligence přímo z ksichtu. Ten úškleb nacvičen není, to je jeho defaultní design.

Anonymní řekl(a)...

Ano jedná se rypák jímž ho příroda vybavila. nedávno byl tenhle typ ksichtu trefně nazván na jiném blogu jako kun(-d-)í ksicht. Typická výbava zakomplexovaného, úlisného hajza.
Pobnou vizáží se chlubí i další Zvánovcův dopisovatel Aleš Juchelka a pak jeden z předních hovad dopisujících na Zvědavce Trodas. Kdyby ste si místo děvčat představili tyto dva, měli byste bratry v triku.
Zvánovec je ve styku s děvčaty ostýchavý velice, sekretářky z ÚRA si mysleli že je divnej, jestli rozumíte.

Anonymní řekl(a)...

Neposmívejte se Víťovi. On za ten úsměv nemůže, má to od dětství. Vždy, když jsme malého Víťu fotografovali, tak jsem mu říkala "Víťo, řekni sýýýýýr" a on se vždycky takhle smál a my jsme se smáli tomu jeho úsměvu. No a jak on měl radost, že se smějeme, tak se smál ještě víc a už mu to zůstalo. Jakmile se před ním objeví fotoaparát, tak Víťa nasadí svůj thymolinový úsměv model Mimoň74 a říká "SÝÝÝÝÝÝÝR".