úterý 24. června 2008

Další "antisemitský" článek na Blistech

Odkaz na článek je zde.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak z takovýchto textů musí Toník Vácha učůrávat blahem. Jak málo stačí starýmu dědkovi. Trocha demagogie a kolik radosti to antisemitům způsobí.

Anonymní řekl(a)...

To máte pravdu.To je něco pro toho antisemitu Váchu. Stěží najdete odpornější stvoření než je on. Jeho nenávist k Židům, prý vznikla v době jeho neúspěšného přebývání v USA. Viní Židy ze svého neúspěchu, který byl zaviněn jeho vlastní neschopností a neuvěřitelnou leností. To má Vácha společného z arabskou lůzou, není tedy divu, že přijal i jejich nenávistnou ideologii.

Anonymní řekl(a)...

Vácha na západ odešel dost možná pod dohledem STB jako agent. Tuto možnost je třeba zohlednit s ohledem ke skutečnostem, za kterých republiku opustila Zuzana Váchová.

Petr Pavel řekl(a)...

Ať jste opustili republiku jakkoli. Ať jste neonacisté, nebo antisemité, ať jste chromí nebo zdraví - diskutujte zde svobodně. Na ZMP FREE nesledujeme IP adresu jako Urban na ZMP, ani kdo co napsal, ale pouze to, aby zde byla svoboda.

Trochu se omlouvám za zpožděnou aktualizaci ZMP FREE, ale bylo poslední dni moc hezky a tudíž jsem trávil čas na vodních lyžích na Lipenské přehradě.

Anonymní řekl(a)...

O tom jestli byl Vacha odeslan na zapad je mozno diskutovat. Okolnosti jsou ponekud podivne, jeho nenavist k Americe, velice pozitivni vztah k sovetum hraji pro, ale Vacha je na tolik hloupy, ze nevim, jestli by ho estebaci vubec mohli pouzit. Nakonec na zapad zase kazdeho bulika neposlali. Mozna, ze trouba spolupracoval z nevedomosti, aniz to byl schopen pochopit. Je preci znam jeho vztah k proflaklemu bonzakovi Bondymu. Byl s nim v kontaktu z Holandska. Letakova akce do ktere se primotal, neni take zcela objasnena.

Anonymní řekl(a)...

Gratuluji, ZMP free jede. Už sere i zmrdy u Juchelky na Vrbe, alespoň budou mít nějaké téma, stejne dokážou akorát dokola omílat Sprchu. Převážně se jedná o ty samé ksichty jako u Zvánovce. Vodníci Vácha s Krauzem, Juchelka, Wegerová, a naprostý pomatenec, australský buzík Asterix. Soudě podle jeho příspěvků za posledních pár měsíců, už ztratil soudnost úplně.
Nemohli by jeho přátelé překládat jeho úlety do alespoň do nějaké lidsky přijatelné formy?