středa 11. června 2008

Dva výtečné texty

Odkaz na článek je zde.

17 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nechapu, cim jsou texty tak vyjimecne "vytecne"?

Prvni je prumerna analyza neuteseneho stavu ceske literatury, aniz by autor nabizel jakekoliv reseni. Ve skutecnosti presne zapada do schemat, ktery kritizuje - jen hazi spinu (sice pseudo intelektualnim jazykem), cimz prispiva k obecne negativni sedi a sebezahledenosti.

Druhy text neni nic jineho nez podivna propagace homosexuality a pedofilie. Neni divu, ze jej sexualne frustrovany latentni homosexual Zvanovec poklada za svata slova a perverzni pokrytec Vacha si okamzite prisazuje svou trosku do mlyna.
Jejich spolecne sexualni hratky v Utrechtu jsou jiz legendarni.

Anonymní řekl(a)...

Homosexualita není trestná, tak tady snad problém nebude. Kdo je ten Vacha? Podílel se na Wikipedii?

Anonymní řekl(a)...

Antonin Vacha alias vodnik z Utrechtu je jeden z nejblizsi pratel Vita Zvanovce. Sam se nemuze podilet na nicem, krome psani hovadin po netu, nic jineho totiz neumi. Jedna se o nekritickeho rusofila, antisemitu nejtezsiho kalibru se spatne utajovanymi perversnimi sklony.

Anonymní řekl(a)...

To bude tedy asi pěknej ptáček. A proč je rusofil v Utrechtu? Proč není z Moskvy?

Anonymní řekl(a)...

V Holandsku maji vetsi socialni podporu, takze se vali u kapitalisty, ale je to se zatatymi zuby.Zkousel do kdysi i v USA, ale tam mu psenka nekvetla, akorat se tam dokazal dostat do kriminalu. To vite je to tam samej Zid.

Unknown řekl(a)...

hehehe, tohle je povedeny server. Zoufale trolly kolem Vitka Zvanovcu z toho fakt asi trefi ;-))

Proc je Vacha v Utrechtu a ne v Moskve? Protoze je to ulhany pokrytec, liny nemakacenko a vychcany pseudozvanil.

V Moskve by tak akorat zil pod mostem a chodil s rusaky na antisemiticke pogromy. V Utrechtu ma sarlatansky veget a socialni zabezpeceni od zapadni spolecnosti, pro kterou ma jen zlucovita slova pohrdani a vzteku.

Anonymní řekl(a)...

Chlípný dědek Vácha zase zaperlil. Není to tak dávno co napsal, že se “jako náhodou” dostal na ruský pissing . Dokonce si “jako náhodou” všiml, že šlo o těžké ranní chcanky jak to odborně nazval. On má samé takové” náhody”. A to navíc vude tvrdí, že je silně nábožensky založený. Nějak mi to nejde k sobě. A teď se zase “jako náhodou” a k tomu ještě s přítelkyněma díval na buzerantský pornáče. Netvrdil nadávno, že je opět ženatý? To musí mít jeho stará radosti, když se jí dívá s přítelkyněmana buzerantské prasárny. Je to inu senilní pitoma, a ty jeho hlouposti mu snad může žrát opravdu pouze takový ťulpas jako je Víťa Zvánovců. Ti dva mi připomínají vojíny Cínu a Jasánka z Černých baronů. Narozdíl od Zvánovce nakonec Jasánek opíchal zednici Andulu, ani to u Viíka nepřipadá v úvahu, tomu nepodržely ani uklízečky na ÚRU a na to aby zaplatil nějaké prostitutce je moc velká držgrešle. Zemře od ženy nepolíben.

Anonymní řekl(a)...

Víťa zatrpkl na ženské pokolení potom co byl potupen děvčaty v páce při školním zápolení.

Anonymní řekl(a)...

Jo to je tenhle Vácha ze Zvědafce a z Drby - tam má teď text o tom jak modlitba hubí bakterie. No měl by tam ještě připsat, jak pravoslavné požehnání zvyšuje návštevnost v čeljabinském bordelu !

Anonymní řekl(a)...

Neni ten vacha takovy nedorostly, stary, vypelichany, sedivy hipisak, bezuby a otrhany hajslik z utrechtske ctvrti pro socky a nema ten vacha nejake predky ze Slovenska? Je totiz prolhanej jako cikan.

Anonymní řekl(a)...

Bingo. Dobrý popis. Zakrslý skřet, se svraštělým ksichtem pod mongoloidním čelem. Jó je napůl Slovák, tím se chlubí, druhá polovina neznámá, patrně avart odkudsy z ruských stepí.

Anonymní řekl(a)...

Avar, aby se Vácha neposral.

Anonymní řekl(a)...

Jeho matka byla slovenská cikánka. Po ní v genech zdědil některé vlastnosti. Tou primární je toulavost, která se projevila tím, že vyrazil zbrkle do světa, aniž by cokoli uměl. Další zděděnou vlastností je odtažitost od práce a hudebnost projevující se drnkáním na kytaru. Také má po ní husté vlasy, na které je patřičně hrdý. Snad ještě více, než na svou promiskuitu.

Anonymní řekl(a)...

Otto vy snad žertujete. To je opravdu ten Vácha hrdý na to, že má dlouhé vlasy? To je na tom dost bídně. Akorát potvrzuje to přísloví, dlouhé vlasy, krátký rozum.

Anonymní řekl(a)...

Prý byl tenhle Vácha v Americe v kriminále. Nevíte někdo za co?

Anonymní řekl(a)...

Za co asi tak mohl být tento český undergroundový intelektuál v Americe v báni? Nejspíše za zlodějnu. Z něčeho přeci žít musel...

Anonymní řekl(a)...

Za praci to asi nebylo, ten je linej jak svina, nejspis za drogy, ale zkuste se ho zeptat sam, treba se vam pochlubi. Ja myslim, ze v tom byli urcite zapleteni Zidi a nejak ho krive obvinili.