středa 11. června 2008

Další ctitel ZMP

Odkaz na článek je zde.

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tady moc velké debaty asi nebudou, ale díky za možnost necenzurované diskuse. Na ZMP je cenzura horší jak za totality.

Anonymní řekl(a)...

Nebojte se, vsak oni to tu Zvanovec, Juchelka a Vacha brzy zaplavi jejich srackama. Nebo snad znate blog, ktery by ti hajzlove nechali na pokoji? Zvanovce uz to laplo, diky jemu jsem to zde nasel. No budeme moci alespon chvili tepat jejich hloupost zde, Zde se snad ke sve nejoblibenesi cinnosti,cenzure nedostanou.

Anonymní řekl(a)...

Zde se cenzurovat nebude, pouze svobodně diskutovat.

Anonymní řekl(a)...

Děkuji za založení tohoto blogu. Konečně je kde kritizovat hlouposti a sviňárny toho zlynčovaného pitomce a té tlupy dutolebů kolem něho. Zvánovci z toho šibne.

Anonymní řekl(a)...

Naopak se cela redakce ZMP FREE domnivame ,ze mu nesibne ,protoze je siblej nyni.Jsme presvedceni ,ze by naopak mohl pochopit ,jak jsou jeho komunisticke cenzorske praktiky trapne.

Anonymní řekl(a)...

Je to vážně trapák, protože odstranil odkaz na tento blog. Udělal to proto, že se úporně bojí svobodné diskuse. Jak nízké a primitivní.......

Anonymní řekl(a)...

Pravdy se tenhle druh podrazaku a blbečku vždycky boji.
Zvanovcuv zoufalý pokus o sebezviditelneni je ve stejném druhu internetovych stok jako Zvědavec, Vrba a pod.

Není divu, že koresponedenti přispívají na všechny stoky, podle Antonína Váchy je přece Zvědavec jeden z nejkvalitnějších českých webu - asi proto, že zveřejňuje téměř výhradně antisemitickou špínu, včetně Zvanovcovy pitomé provokace.

Anonymní řekl(a)...

Tak Urban doplnil text o link na web, ktery nechal zlikvidovat (sic!) - no to je odporne, to ani kommunisti se nechlubili tim, kolik lidi umlceli! Byti horsi nez kommuniste se hned tak nejakemu cenzorovi nepodari a on to DOKAZAL! Cim se ten clovek pro Boha svateho zivi? Vite to nekdo?

Anonymní řekl(a)...

Ano tím odkazem Urban šlápl do vlastního hovna. Nejprve zbaběle smaže odkaz na ZMP FREE a pak dá odkaz na svou hloupost. Je to prostě blb.

Anonymní řekl(a)...

To není žádný Urban, ale je to Blít Zmrdanec - psanec z Wikipediie.

Anonymní řekl(a)...

Výborné, další blog, který bude muset Zvánovcova parta hlídat. Začíná se jim to hromadit. Ještě že nemají žádné jiné zájmy, než sedět celý den na internetu a času mají ostatně také dost. Zvánovec se jako státní ouřada nikdy nepřtrhnul, Juchelku a Krauze živí manželky a Vácha, pro toho je příživnictví na sociálním přímo životní náplní.