neděle 19. října 2008

Vynikající Julínkův nápad

Odkaz na článek je zde.

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak IVIM bere dvoje léky na hlavu, jak se přiznal. Mýlil se každý, kdo tvrdil, že bere jen jedny. To dá taky rozum. U takového případu by jeden lék nestačil!

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Ony tam jsou celkem dvě potěšující zprávy. Jednak, že IVIM bere ty dvě medicíny proti demensu a skleroze dlouhodobě. A pak, že předpokládá (no jak by sklerotik mohl i jinak), že doktory nepotřebuje, že si poradí sám. Takže nám ten šašek v tomhle příšerném stavu k uchechtání zůstane ještě dlouho zchován.

Anonymní řekl(a)...

Tak prý s lékařem dlouho hledal tu správnou kombinaci sedativ, než to zabralo.

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Velmi dobře. Sám nám to potvrzuje:

...se Vám snažím vysvětlit, že třeba já trpím dvěma chronickými záležitostmi, které se nezmění.

Anonymní řekl(a)...

Nemohl byste se někdo zeptat dlaždiče Krauze, jak je možné, že se zkroutila a zřítila ocelová konstrukce Veletržního paláce? Ani letadlo do ní nenarazilo.

Tak jak se ta ocelová konstrukce mohla zhroutit?

Anonymní řekl(a)...

Jen doufám, že ty prášky jsou opravdu jen na hlavu. IVIM je chcípáček od přírody a jestli je ještě na nějaké medicíně, to by nám mohl taky brzy natáhnout kopyta a veškerá sranda by byla fuč. Jinak Zvánovec doktory nepotřebuje, je přeci neobyčejně chytrý, IVIM je první slovo co Víťa pronesl, mluvil hned totiž dvěma jazyky. Áj vím. "Táto náš Víťa ví." To zvolala Zvánovcova maminka. Diagnosu si najde Víťa na internetu a navíc může potvrdit i na Lucerně, má tam přeci specialisty, Juchelku s Váchou. Ta maličkost, že byli oba ze studií vyhozeni pro hloupost je nepodstatná. Tak vlastně potřebuje jen toho lékarníka, aby mu to předepsal, i když i to je zbytečnost. Mělo by stačit jen říci, já jsem Zvánovec a tohle a tohle potřebuji.

Anonymní řekl(a)...

Veverko, ocelova konstrukce se samozrejme nemohla zridit jenom diky ohni. To uz dlazdic Krauz "vedecky" zjistil pred lety kdyz si na zahrade opekal praseci nohu. Meli ohen cely den a noc a rost se neroztavil. Urcite v tom maji prsty siajej. Zjistili, ze soudruh Kocka je proti radaru a tak se mu pomstili takto. Mozna by mohl IVIM mohl naordinovat blbemu dlazdici nejake ze svych pilulek.

Anonymní řekl(a)...

No on si potrhlý Zvánovec na internetu nenajde jen diagnózu, on by mohl, řekněte mu to, tam i svá sedativa nakupovat. Jen aby mu do toho nikdo nepřimíchal cyankali nebo viágru, to by mělo asi stejný účinek: on by nám tu chcípl.

Anonymní řekl(a)...

Teda vy sprosťáci!

Můj Víďa není žádný cvok! Na hlavu bere jenom jeden lék. Ten druhý - Adiuretin má na noční pomočování.

Anonymní řekl(a)...

Vp Pavle, protože se mi nechce zase někam registrovat, píšu jako anonym Mouse Fukyu.
Dr. Benwaj někde píše, že Havlův Královský Prd je Antonín Vácha. Já si myslím, že je to další z mnoha loutek našeho známého panice Vítka Zvanovce, To je duševně postiženy troll a utekl od něj i tlustý vepř Prcina.

MF