středa 15. října 2008

Sabotage officiální zprávy

Odkaz na článek je zde.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Antisemita Vácha má podezření, že mu zamordovali kollegu nácka.

Unknown řekl(a)...

No konecne updated.
Vcera jsem na ZMP tomu psychotickemu prizraku z Utrechtu napsal, ze nechci zadne nacisticke vyznamenani, ale kdyz mi pretavi sve snubni prstynky, jak slibuje, do sesticipe hvezdy, tak si vyznamenani, na ktere mam podle jeho zvaneni narok, klidne vezmu.
Prvni komentar vymazali vystraseni debilkove asi za 10 minut, kdyz jsem postoval dotaz, proc mazou slusne komentare, mel zrovna nocni sluzbu hystericky Hurvinek a vymazal to okamzite ;-)))

No a ted se ukazalo, ze byl nacek navic ozralej - ale zvaneni uchylneho dementa z Utrechtu tam stale zustava. Nakonec je to presne v souladu s informacni hodnotou Zmrdova Masturbacniho Pamatnicku ;-)

Anonymní řekl(a)...

Petře, Váchu musíte brát z rezervou, je to drogama zblblý primitiv. Co na něm ten Zvánovec vidí, nevím. Asi obdivuje jeho erotické výmysly-chlísty. Je to takový Jasánek tenhle panic Zvánovec. Internet mu je vším, co na světě má ubožák zakomplexovaná, proto může mazat 24 hodin denně. Ženský do něj nekopnou, mezi chlapy do hospody nemůže, to je život Zvánovče co?