pondělí 20. října 2008

StB byla lepší

Odkaz na článek je zde.

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Kdyby protikomunistický odboj řídil hurvajz IVIM, tak by si komunisté v Československu ani neškrtli. Komunisté by museli počkat, až by vybral a vycvičil ty nejlepší agenty na světě. Ty by pak nikdo nechytil.

Anonymní řekl(a)...

No šanci by měli. Tak třeba atentát na Zápotockého by ztroskotal, protože Hurvajsův pokyn, aby byl zastřelen Sapothockhy, by postihl jiného chudáka.

Unknown řekl(a)...

Nevite nekdo, co je pravdy na tom, ze krome vedeni BSP (videl jsem nekde klasickou socialistickou nastenku produkovanou soudruhem promitacem) byval Karel z Cech (ze Slaneho) i StBackym fizlem?
Podle jeho soucasnych projevu, bych to pokladal za vice nez pravdepodobne, nemohouci zvanil s exekutory na krku a zkrachovaly majitel zastavarny presne zapada do profilu byvaleho komunistickeho lempla, s nadstandartni existenci umoznenou jeho podlym charakterem.
No a ted, kdyz se preci jenom s nekterymi svinemi zametlo, zametlo se i s Karlikem, proto jeho permanentni nenavist k soucasnosti.

Anonymní řekl(a)...

Tak IVIM už zase povolil psát neregistrovaným na svůj památníček. To mu to dlouho nevydrželo, jak jste správně předpovídali. Je to šašek a tak to zase zanedlouho zakáže. :-)

Anonymní řekl(a)...

Kdepak, to je asi jen docasna past na IPecka. Asi mu to poradil ten utazsky kokot Juchelka. Ja jsem tam dneska jiz vlezl asi petkrat, pokazde z jine adresy, at je z toho IVIM blbej.

Anonymní řekl(a)...

IVIM by z toho byl ještě blbější, kdybys mu tam vlez pětkrát za sebou ze stejného IPéčka. Řek by si, no tohle není možné, to přeci nikdo neudělá, a začal by se s Juchelkou radit, jak zjistit vocogo, když někdo edituje z pěti adres a je tam uvedená vždy ta samá. Takovej rafinovanej podvod.

Anonymní řekl(a)...

Ono to vyjde na stejno, ten kreten to stejne svede vsechno na butrose nakonec. On je IVIM blby jak to govno sabaci.