neděle 5. října 2008

O Haškovi

Odkaz na článek je zde.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Letí sojka vzdechem, hnis jí teče uchem.

Anonymní řekl(a)...

Co tím odkazem vlastně chtěl Vít Zé Vánočka říci?

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Ohražuji se proti jakýmkoli neomalenostem které mne spojují s oním incestem vzniknuvším imbecilem z Mimoně. Jedná se ne o rozpolcené alébrž o zcela odlišné dvě osoby (resp. o jednu osobu, Víta Zvánoce, a jednu osobnost, mne). Dík.

Anonymní řekl(a)...

Omlouvám se za nejapný pokus o vtip. Tedy se ptám ještě jednou Co tím chtěl incestem vzniknuvší imbecil z Mimoně, ve zkratce pro příště IVIM, říci? Jako náhodou se rozpoutala nahlouplá diskuze o Haškovi na Neviditelném Psu, prim tam hraje jakýsi ocas říkající si Lucifer, keců má jak opice sraní ale sám se příznává, že od Haška nic nečetl. Není tenhle Lucifer náhodou jen dalším alias IVIM?

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Dobrý, já to nemyslel vážně. Tedy, zda IVIM chtěl vůbec něco říci nevím. On někdy prostě jan tak šplouchá, aby nestála řeč. On psal už komentáře k Marxovi, pár (neuvěřitelně primitivních) poznámek k Voskovci a Werichovi, no teď nám dává najevo, že nepochopil Haška. Jestli to je ten psí neobřezaný ocas nevím. Mimochodem, IVIM se mi líbí. To by nemělo zaniknout. Musíme ten pojem nějak rozšířit do vědomí společnosti.