pátek 31. října 2008

Na posvátné naše palladium...

Odkaz na článek na Slepecké holi je zde.

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Horákové bylo 16 let, tak je jasné, že to stržení nejen řídila, ale určitě ten sloup i sama strhla. Zatímco se ostatní jenom dívali. :)

Dobře, že jí komunisté zneškodnili, když v 16ti letech byla už takhle nebezpečná!

Anonymní řekl(a)...

Zdá se, že mimoňského blba navštívil někdo na juridiktu...


http://iuridictum.pecina.cz/w/Speci%C3%A1ln%C3%AD:Recentchanges

Tomáš Pecina řekl(a)...

Díky za upozornění.

Já vás na oplátku zase upozorňuji, že znám vaši skutečnou IPinu a v případě, že najdu na Iuridictu jedinou další editaci, kterou urážíte mě nebo pana Zvánovce, posílám logy i s překlady vašich editů berlínské policii: tuším, že zákon proti cyberstalkingu platí už i u vás.

Anonymní řekl(a)...

Vidíte ho práskače hnusnýho tlustýho! Jak vyhrožuje! Takovejm vyhovoval komunistickej režim a komunistická cenzura horší jak za Bacha.

Anonymní řekl(a)...

tuším, že zákon proti cyberstalkingu platí už i u vás

O jakých zákonech proti cyberstalkingu Pecina mluví? Pokud nemá právě horečku přes 40 stupňů, tak jsme svědky intelektuálního selhání někoho, kdo se považuje za znalce práva...

Anonymní řekl(a)...

Smažte toho tlustého trolla Petře Pavle. Přestává už být směšný, když začíná vyhrožovat udavačstvím. Přišel sem zase akorát trollovat.

Anonymní řekl(a)...

...nebo pana Zvánovce

Jakého pana Zvánovce? To je přeci IVIM a žádnej pan Zvánovec.

Anonymní řekl(a)...

Tak vida. Otylé prase se vybarvuje. Minulý týden začal podobně na serveru Sprcha, další z IVIMových poskoků, nejapný antisemita Neckář z Děčína. Není to mezi touto lůzou žádná novinka. Bonzují, sledují adresy, vyhrožují u zaměstnavatelů, typické manýry bolševické chátry. Otázkou zůstává kolik informací, k nimž má IVIM přístup ve své práci, poskytuje svým poskokům?