sobota 16. srpna 2008

Nepříčetnost Petra Mauleho pokračuje

Odkaz na článek je zde.

53 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Co zase toho Víta Zvánovce z Úřadu pro ochranu osobních údajů rozvášnilo?

Ten člověk opravdu nepatří do státní správy, ale k psychiatrovi na gauč!

Unknown řekl(a)...

Tezko rict. Nejem psychiatr a neznam presny klinicky obraz jeho dusevni nemoci.
U psychopatu jako Vit Zvanovec muze asi takovou reakci vyprovokovat cokoliv.

Z laickeho pozorovani je ale temer jiste, ze trpi najakou manicko-depresivni paranoiou. Periody relativniho klidu se stridaji s obdobimi, kdy kolem sebe zacne kopat jako trilety nekontrolavatelny spratek - wikipedie, Ignac Pospisil, blbi novinari CTK, nanestesti i ma malickost, zkratka cely svet Vitkovi ublizuje.
Za mlada ho malo rezali a vysledkem je hajzl s oidipovskym komplexem a plnym nakladakem mindraku, jeho Hurvinkovsky vzhled a spolecenske bezvedomi mu asi taky k dusevnimu zdravi neprispivaji...

Anonymní řekl(a)...

Od Mauleho jeho žena utekla, protože už ji sexuálně neuspokojoval. Potetovaný tlusťoch.

Unknown řekl(a)...

Edudant Pecina je sice podobne pokrytecky jako utrechtsky polomozek Vodnik, ale spravne uhodl, ze Vitek Zvanovec skace jak je mu piskano ;-)))

k anonymovi - Vitku, u tebe se mazou slusne dotazy po faktickem dolozeni tvych pavlacovych blabolu, tady zustane i tve prepubescentni zvatlani, nakonec je ukazkou tve dospelosti. Uz jsi videl nahy zensky prsa? Jeste ne, co?

Anonymní řekl(a)...

Cha cha, zkus hadat lip, ty potetovany brezi anarchofasisto.

Anonymní řekl(a)...

Za tzv. urážku tzv. oponenta mne momentálně správce Tlusta na 2 hodiny zablokoval. Nazval jsem totiž trola a vandala trolem a vandalem poté, co prováděl troling a vandalismus okolo článku Šifra mistra Leonarda (film). Trolovandal pochopitelně zablokován nebyl, to bychom toho po správcích chtěli moc. Zato byl zablokován článek – ve vandalizované podobě. Alespoň, že tu šablonu celkově zpochybněno, kterou Pmp proti pravidlům odstranil, tam vrátili. Skvělá práce. Trolovi musí být umožněno tolovat a poškozovat články dál, ale uživatelé, kteří se snaží wikipedii zlepšovat, musí být zablokování za to, když je jeho dlouhodobý troling přestane bavit a nazvou ho tím, čím prokazatelně je. Až někdy Tlusta požádá o potvrzení správce, měl by si do programu připsat bod ochrana trolů s poznámkou: v dosavadním funkčmím období vzorně plněna.

Fakt, že Pmp sám chrlí skutečné urážky a bez důvodně napadá náboženské přesvědčení oponent, které nazývá pánbíčkaři a zaslepenci, se pochopitelně taky nedočkal patřičného ocenění blokem. Je to trol a troly třeba chránit.

Oprava, nakonec ho zablokovali také na 2 hodiny. Opravdu skvělá souměřitelnost. Ovšem nutno podotknout, že ten blok rozhodně neprovedl Tlusta. Pro toho předchozí predikce platí nepochybně stále.

Nakonec to vypadá přece jen rozumně, Aktron provedl reblok Pmp na 1 týden, což už IMHO odpovídá patřičnému poměru provinění.

Anonymní řekl(a)...

Od tohoto okamžiku přestávám jakkoliv oracivat s obrázky. Mám toho dost. Klika mazačů, kteří nedokáží nic jiného, než na commons vytapetovat někomu diskusi prefabrikovanými texty v angličtěně, ke každému obrázku jeden zvlášť (ačkoliv problém je tentýž a upozorňovatel je Čech stejně jako upozorňovaný). A pak samozřejmě ještě dobře ovládají mazání, to jim jde opravdu dokonale. Jelikož se Zirland Čistič neobtěžoval ani zareagovat na mé vysvětlení a email, předpokládám, že obrázky prostě budou po týdnu smazány a já stáhnu nominaci článku Štěpán Trochta na umístění mezi nejlepší články, protože pozbude smysl. Zirland si udělá další zářez a všichni budou spokojeni. Já ale každopádně už nébudu dál plýtvat snahou na shánění nějakých obrázků a povolení pro jejich zveřejnění, když jediným výsledkem je, že se ně vrhne banda jedinců, která nemá žádnou úctu k práci a snaze druhých a chová se, jak se chová.

Anonymní řekl(a)...

Až dodnes by mne nenapadlo, že by slovenská wikipeide mohla býti lapena ve spárech StB. Ale když člověk vidí, jak se nekěteří slovenští správci vrhli na AtonXe, po velmi pochybném hlasování o smazání (odůvodnění smazání jednoznačně neodpovídalo realitě) smazali šablonu týkající se StB s tím, že je nepřesná, aby to využili k odstranění informací o StB z životopisů a znemožnění vytvoření jakékoliv další podobné šablony a hrozbách desysopizací bude-li klást odpor, tak těžko může o tomto područí pochybovat. Zejména, když si přečte následné vyjádření správce Wizzarda, že informace o StB a jejích agentech nepatří na wikipedii. Je ale opravdu mezi uživateli sk wikipedie tolik příznivců StB, aby takový nesmysl prošel?

Anonymní řekl(a)...

.. takže by mne další blok z Vrbovy dílny neměl překvapit. Vlastně je to dost typické. Včera o půlnoci (rozhodně ale nebudeme Vrbu podezírat, že tuto dobu zvolil pro nízky provoz v danou chvíli) jsem byl zablokován za 1,5 dne starý příspěvek (!) na jeden den (!) s odůvodněním urážka přispěvatele. Já se ovšem žádné urážky přispěvatele nedopustil, pouze jsem se vyjádřil k určitému myšlenkovému vzorci jako nepřijatelnému. Za takovéto příspěvky tedy Vrba po 1,5 dnech blokuje na den:

Myšlení, které na základě drobných gramatických obtíží vede k rozdělení subjektu, jehož dělení je z hlediska logiky a povahy tohoto subjektu zcela nesmyslné (neboť neexistují žádná ženská a mužská příjmení), je všechno jen ne systematické. Někdo by ho mohl nazvat byrokratickým kretenismem.

Co mne ovšem překvapuje, je, že správce Horst sice vzápětí vyjádřil s banem nesouhlas (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedista_diskuse%3ACinik&diff=1337605&oldid=1337597), ale nezrušil jej.

Možná ale Vrba pouze chtěl podpořit správce Aktrona, který mne opakovaně šikanuje nesmyslnými požadavky na vyplňování shrnutí u nově vytvářených článků (které se vyplňuje automaticky samo v míře více než dostatečné) a vyhrožuje mi blokováním, když neposlechnu – což by bylo samozřejmě naprosto nelegitimní. Pravdou je, že moc záminek k blokování poslední dobou neposkytuji, takže by bylo jen logické, kdyby v takévém případě skončil u 1,5 dne starého příspěvku, který sám vlastně nestačí.



I když samozřejmě, když správce chce, stačí lecos, a Vrba byl potvrzen teprve před necelým týdnem, takže se cítí pevně v kramflecích a může se vydat i za trochu větším dobrodružstvím. Je to ale vůbec dobrodružství, s dnešními správci opilými mocí a polofunkčním arbcomem?

Anonymní řekl(a)...

ovšem jsou věci, které mne ještě pořád dokáží šokovat. Některá hovada jsou tak velká a natolik otrlá, že to prostě můj mozek nebere. Chcete příklad?

Poláci jsou prý rasisti. Patrně proto, že nemají rádi černochy a zejména pak ty, co mají úspěchy u Polek. Tuto tezi zastává jeden kamerunský politický aktivista, novinář a spisovatel – nějak se mu nelíbí, že byl v Polsku, kde našel azyl, zatčen a uvězněn. Taky mu chtějí zrušit azyl. Hrozí mu několik let vězení – podle něj proto, že byl úspěšný u žen. V jistém smyslu má i pravdu.



Dotyčný byl úspěšný v lecčem. V roce 1999 se dostal do Polska na konferenci PEN klubu a urychleně požádal o azyl. Sepsal si krásný životopis bojovníka proti diktatuře, bylo tam bití, vězení, krysy a tak. Znáte to. Takřka nic z toho sice nebyla pravda (jediné vězení – bez krys – okusil až v roce 2007 v Polsku), nicméně tento detail v danou dobu nikoho moc nezajímal a sympaticky vystupující Kamerunec se stal pod pseudonymem Simon Mol (jakkoliv moly nesnáším, v tomto případě uznávám jejich nárok na satisfakci) miláčkem polských liberálů. Psal knihy, básně, články do novin. Ne, že by byly nějak obzvlášť skvělé, ale určitý zápal a exotika v nich je. Byl vysoce uznávanou osobou v rámci organizace Polska Akcja Humanitarna a v roce 2003 získal titul antifašista roku. Polsky moc neuměl a jeho angličtina také nebyla ideální, což bylo skvělé, protože tak se snadno dostával do styku s dívkami – studentky a dobrovolnice v humanitárních organizacích mu pomáhaly s překlady – a s některými z nich pak navazoval vztahy mnohem bližší.



Jeho vkus se zaměřoval na nezkušené a dobrovolnicky se angažující 20-25 leté dívky, na něž snadno působil svým exotismem, slávou a pověstí velkého bojovníka proti rasismu a xenofóbii. Pravda, jeho pojetí rasismu bylo poněkud podivné – například dívkám vysvětloval, že s prezervativem to nejen není ono, ale že pokud chce mít bílá dívka kondom při styku s černochem, je to obzvlášť odporný rasismus. Spal "naostro" s desítkami dívek (podle polské policie nejméně dvaceti). Nové už každopádně nepřibydou, protože ho polská policie zatkla. Momentálně je uvězněn a údajně mu hrozí až 3 roky vězení. Považuje to za rasismus a mstu za jeho úspěchy u polských žen.



Tři roky vězení. Výsměch veškeré spravedlnosti. Člověk s povzdechem vzpomene na dobu, kdy se popravovalo usmýkáním koňmi – bylo by to mnohem odekvátnější. Zákon to tak možná nenazve, ale faktem je, že ten muž je mimořádně brutální vrah. Když totiž vysvětloval svým dívkám, že je jejich povinností v rámci boje proti rasismu s ním spát bez kondomu, zapomněl se jim zmínit, že má v sobě HIV. Mimořádně agresívní kmen, sluší se podoktnout. K dostání pouze v Kamerunu (a teď nově v Polsku), takže jeho blekotání o tom, že se musel nakazit od některé ze svých pozdějších partnerek, které nikdy s žádným jiným Kameruncem nespaly (řada z nich spala patrně pouze s ním) a nejblíže ke Kamerunu byly, když navštívily babičku v Krakově, zní tak trochu nedůvěryhodně. Nemluvě o tom, že byl pozitivně testován už v roce 1999 – že by si virus udělal skok v čase?



Mohl by řádit ještě dlouho, navzdory tomu, že mu několik partnerek sdělilo, že je nakazil HIV, kdyby jedna z nich po půl roce s hrůzou nezjistila, že pořád spí se ženami a neobrátila se na policii. Ta už zná 14 nakažených díveka počet zřejmě není dosud konečný. Několik z nich již umírá na AIDS – jak již bylo řečeno, jde o mimořádně agresívní kmen viru. U většiny pacientů (bohužel nikoliv u našeho Mola) se šíří enormně rychle a léčba vyžaduje extrémně silné dávky léků. A pochopitelně velice včasný začátek, má-li účině zbrzdit nástup nemoci. Molův náhled je popsán na začátku. Velice si také stěžoval na to, že bylo zveřejněno jeho jméno a pozitivní testování, což označuje za protizákonné a vrcholně rasistické. Polský generální prokurátor a ministr spravedlnosti Zbigniew Ziobro (PiS), který zveřejnění nařídil, má ovšem jiný názor – podle něj má v tomto případě před právy delikventa (který navíc rozhodně příliš nespolupracuje) přednost veřejný zájem na zachycení nebezpečné choroby a šance nakažených dívek na co nejčasnější diagnózu a zahájení léčby.





Řekněte, myslíte, že uvěznit takového hajzla na tři roky za úmyslné šíření pohlavní choroby je rasismus? Že zveřejnit jeho jméno, aby se snáz a rychleji vypátraly jím nakažené oběti, je rasismus? Neměl by být spíš souzen jako vrah – na mnohem víc let?

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Nepříčetného Zvánovce přemohla potřeba mentální onanie. Amen.

Anonymní řekl(a)...

Ten člověk opravdu nepatří do státní správy, ale k psychiatrovi na gauč!
16. srpen 2008 19:59
Petr řekl(a)...

Tezko rict. Nejem psychiatr a neznam presny klinicky obraz jeho dusevni nemoci.
U psychopatu jako Vit Zvanovec muze asi takovou reakci vyprovokovat cokoliv.

Anonymní řekl(a)...

Za mlada ho malo rezali a vysledkem je hajzl s oidipovskym komplexem a plnym nakladakem mindraku, jeho Hurvinkovsky vzhled a spolecenske bezvedomi mu asi taky k dusevnimu zdravi neprispivaji...

16. srpen 2008 20:30
Anonymní Anonymní řekl(a)...

Od Mauleho jeho žena utekla, protože už ji sexuálně neuspokojoval. Potetovaný tlusťoch.

Anonymní řekl(a)...

Od Mauleho jeho žena utekla, protože už ji sexuálně neuspokojoval. Potetovaný tlusťoch.

16. srpen 2008 21:08
Blogger Petr řekl(a)...

Edudant Pecina je sice podobne pokrytecky jako utrechtsky polomozek Vodnik, ale spravne uhodl, ze Vitek Zvanovec skace jak je mu piskano ;-)))

Anonymní řekl(a)...

Zvánovče, Petra jsem nedávno viděl a rozhodně to NENÍ žádný tlusťoch, jak tady lžeš. Není tlustý, ale je statný. To je sakra rozdíl!

Jestli chceš Zvánovče vidět opravdu hnusnou ba přímo odpornou tlustou prasnici, tak se podívej na Pecinu.

Anonymní řekl(a)...

pavlacovych blabolu, tady zustane i tve prepubescentni zvatlani, nakonec je ukazkou tve dospelosti. Uz jsi videl nahy zensky prsa? Jeste ne, co?
16. srpen 2008 21:28
Anonymní řekl(a)...

Cha cha, zkus hadat lip, ty potetovany brezi anarchofasisto.

Anonymní řekl(a)...

Cha cha, zkus hadat lip, ty potetovany brezi anarchofasisto.
17. srpen 2008 4:58
Anonymní řekl(a)...

Za tzv. urážku tzv. oponenta mne momentálně správce Tlusta na 2 hodiny zablokoval. Nazval jsem totiž trola a vandala trolem a vandalem poté, co prováděl troling a vandalismus okolo článku Šifra mistra Leonarda (film). Trolovandal pochopitelně zablokován nebyl, to bychom toho po správcích chtěli moc. Zato byl zablokován článek – ve vandalizované podobě. Alespoň, že tu šablonu celkově zpochybněno, kterou Pmp proti pravidlům odstranil, tam vrátili. Skvělá práce. Trolovi musí být umožněno tolovat a poškozovat články dál, ale uživatelé, kteří se snaží wikipedii zlepšovat, musí být zablokování za to, když je jeho dlouhodobý troling přestane bavit a nazvou ho tím, čím prokazatelně je. Až někdy Tlusta požádá o potvrzení správce, měl by si do programu připsat bod ochrana trolů s poznámkou: v dosavadním funkčmím období vzorně plněna.

Fakt, že Pmp sám chrlí skutečné urážky a bez důvodně napadá náboženské přesvědčení oponent, které nazývá pánbíčkaři a zaslepenci, se pochopitelně taky nedočkal patřičného ocenění blokem. Je to trol a troly třeba chránit.

Oprava, nakonec ho zablokovali také na 2 hodiny. Opravdu skvělá souměřitelnost. Ovšem nutno podotknout, že ten blok rozhodně neprovedl Tlusta. Pro toho předchozí predikce platí nepochybně stále.

Nakonec to vypadá přece jen rozumně, Aktron provedl reblok Pmp na 1 týden, což už IMHO odpovídá patřičnému poměru provinění.
17. srpen 2008 5:01
Anonymní řekl(a)...

Od tohoto okamžiku přestávám jakkoliv oracivat s obrázky. Mám toho dost. Klika mazačů, kteří nedokáží nic jiného,

Anonymní řekl(a)...

ysvětlení a email, předpokládám, že obrázky prostě budou po týdnu smazány a já stáhnu nominaci článku Štěpán Trochta na umístění mezi nejlepší články, protože pozbude smysl. Zirland si udělá další zářez a všichni budou spokojeni. Já ale každopádně už nébudu dál plýtvat snahou na shánění nějakých obrázků a povolení pro jejich zveřejnění, když jediným výsledkem je, že se ně vrhne banda jedinců, která nemá žádnou úctu k práci a snaze druhých a chová se, jak se chová.
17. srpen 2008 5:02
Anonymní řekl(a)...

Až dodnes by mne nenapadlo, že by slovenská wikipeide mohla býti lapena ve spárech StB. Ale když člověk vidí, jak se nekěteří slovenští správci vrhli na AtonXe, po velmi pochybném hlasování o smazání (odůvodnění smazání jednoznačně neodpovídalo realitě) smazali šablonu týkající se StB s tím, že je nepřesná, aby to využili k odstranění informací o StB z životopisů a znemožnění vytvoření jakékoliv další podobné šablony a hrozbách desysopizací bude-li klást odpor, tak těžko může o tomto područí pochybovat. Zejména, když si přečte následné vyjádření správce Wizzarda, že informace o StB a jejích agentech nepatří na wikipedii. Je ale opravdu mezi uživateli sk wikipedie tolik příznivců StB, aby takový nesmysl prošel?
17. srpen 2008 5:03
Anonymní řekl(a)...

.. takže by mne další blok z Vrbovy dílny neměl překvapit. Vlastně je to dost typické. Včera o půlnoci (rozhodně ale

Anonymní řekl(a)...

ubjektu, jehož dělení je z hlediska logiky a povahy tohoto subjektu zcela nesmyslné (neboť neexistují žádná ženská a mužská příjmení), je všechno jen ne systematické. Někdo by ho mohl nazvat byrokratickým kretenismem.

Co mne ovšem překvapuje, je, že správce Horst sice vzápětí vyjádřil s banem nesouhlas (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedista_diskuse%3ACinik&diff=1337605&oldid=1337597), ale nezrušil jej.

Možná ale Vrba pouze chtěl podpořit správce Aktrona, který mne opakovaně šikanuje nesmyslnými požadavky na vyplňování shrnutí u nově vytvářených článků (které se vyplňuje automaticky samo v míře více než dostatečné) a vyhrožuje mi blokováním, když neposlechnu – což by bylo samozřejmě naprosto nelegitimní. Pravdou je, že moc záminek k blokování poslední dobou neposkytuji, takže by bylo jen logické, kdyby v takévém případě skončil u 1,5 dne starého příspěvku, který sám vlastně nestačí.



I když samozřejmě, když správce chce, stačí lecos, a Vrba byl potvrzen teprve před necelým týdnem, takže se cítí pevně v kramflecích a může se vydat i za trochu větším dobrodružstvím. Je to ale vůbec dobrodružství, s dnešními správci opilými mocí a polofunkčním arbcomem?
17. srpen 2008 5:04
Anonymní řekl(a)...

ovšem jsou věci, které mne ještě pořád dokáží šokovat. Některá hovada jsou tak velká a natolik otrlá, ž

Anonymní řekl(a)...

ez krys – okusil až v roce 2007 v Polsku), nicméně tento detail v danou dobu nikoho moc nezajímal a sympaticky vystupující Kamerunec se stal pod pseudonymem Simon Mol (jakkoliv moly nesnáším, v tomto případě uznávám jejich nárok na satisfakci) miláčkem polských liberálů. Psal knihy, básně, články do novin. Ne, že by byly nějak obzvlášť skvělé, ale určitý zápal a exotika v nich je. Byl vysoce uznávanou osobou v rámci organizace Polska Akcja Humanitarna a v roce 2003 získal titul antifašista roku. Polsky moc neuměl a jeho angličtina také nebyla ideální, což bylo skvělé, protože tak se snadno dostával do styku s dívkami – studentky a dobrovolnice v humanitárních organizacích mu pomáhaly s překlady – a s některými z nich pak navazoval vztahy mnohem bližší.



Jeho vkus se zaměřoval na nezkušené a dobrovolnicky se angažující 20-25 leté dívky, na něž snadno působil svým exotismem, slávou a pověstí velkého bojovníka proti rasismu a xenofóbii. Pravda, jeho pojetí rasismu bylo poněkud podivné – například dívkám vysvětloval, že s prezervativem to nejen není ono, ale že pokud chce mít bílá dívka kondom při styku s černochem, je to obzvlášť odporný rasismus. Spal "naostro" s desítkami dívek (podle polské policie nejméně dvaceti). Nové už každopádně nepřibydou, protože ho polská policie zatkla. Momentálně je uvězněn a údajně mu hrozí až 3 roky vězení. Považuje to za rasismus a mstu za jeho úspěchy u polských žen.



Tři roky vězení. Výsměch veškeré spravedlnosti. Člověk s povzdechem vzpomene na dobu, kdy se popravovalo usmýkáním koňmi – bylo by to mnohem odekvátnější. Zákon to tak možná nenazve, ale faktem je, že ten muž je mimořádně brutální vrah. Když totiž vysvětloval svým dívkám, že je jejich povinností v rámci boje proti rasismu s ním spát bez kondomu, zapomněl se jim zmínit, že má v sobě HIV. Mimořádně agresívní kmen, sluší se podoktnout. K dostání pouze v Kamerunu (a teď nově v Polsku), takže jeho blekotání o tom, že se musel nakazit od některé ze svých pozdějších partn

Anonymní řekl(a)...

ávy delikventa (který navíc rozhodně příliš nespolupracuje) přednost veřejný zájem na zachycení nebezpečné choroby a šance nakažených dívek na co nejčasnější diagnózu a zahájení léčby.





Řekněte, myslíte, že uvěznit takového hajzla na tři roky za úmyslné šíření pohlavní choroby je rasismus? Že zveřejnit jeho jméno, aby se snáz a rychleji vypátraly jím nakažené oběti, je rasismus? Neměl by být spíš souzen jako vrah – na mnohem víc let?
17. srpen 2008 5:06
Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Nepříčetného Zvánovce přemohla potřeba mentální onanie. Amen.
17. srpen 2008 5:46
Anonymní řekl(a)...

Ten člověk opravdu nepatří do státní správy, ale k psychiatrovi na gauč!
16. srpen 2008 19:59
Petr řekl(a)...

Tezko rict. Nejem psychiat

Anonymní řekl(a)...

6. srpen 2008 20:30
Anonymní Anonymní řekl(a)...

Od Mauleho jeho žena utekla, protože už ji sexuálně neuspokojoval. Potetovaný tlusťoch.
17. srpen 2008 6:12
Anonymní řekl(a)...

Od Mauleho jeho žena utekla, protože už ji sexuálně neuspokojoval. Potetovaný tlusťoch.

16. srpen 2008 21:08
Blogger Petr řekl(a)...

Edudant Pecina je sice podobne pokrytecky jako utrechtsky polomozek Vodnik, ale spravne uhodl, ze Vitek Zvanovec skace jak je mu piskano ;-)))
17. srpen 2008 6:12

Vít Z. Vánočka řekl(a)...

To není poprvé co mu prdlo v kouli. Bude-li se uvažovat o tom, výcucy jeho patologické ganglie výjimečně smazat, budu pro.

Anonymní řekl(a)...

Butrousi, už se prosím Vás na ten Internet vykašlete, děláte si jen ohromnou ostudu. Všechny debaty jste se mnou prohrál a to Vám vadí. Vy jste prostě takový looser co to od života dostává z leva i prava, naučte se prohrávat, prohráváte celý život a prohrávat budete i dál, jak na Vás tak koukám.

David Pavlíček

Anonymní řekl(a)...

Toniku, ty už zase blbneš, co? Už sis vzal tu novou nešťastnici socko? Je taky tak ošklivá jako juchelkova Bláňa? Ta prý je škaredá jako cesta do práce, ale Juchymu prej už vylila pérka. :-)

Anonymní řekl(a)...

Cha cha, zkus hadat lip, ty potetovany brezi anarchofasisto.
17. srpen 2008 4:58
Anonymní řekl(a)...

Za tzv. urážku tzv. oponenta mne momentálně správce Tlusta na 2 hodiny zablokoval. Nazval jsem totiž trola a vandala trolem a vandalem poté, co prováděl troling a vandalismus okolo článku Šifra mistra Leonarda (film). Trolovandal pochopitelně zablokován nebyl, to bychom toho po správcích chtěli moc. Zato byl zablokován článek – ve vandalizované podobě. Alespoň, že tu šablonu celkově zpochybněno, kterou Pmp proti pravidlům odstranil, tam vrátili. Skvělá práce. Trolovi musí být umožněno tolovat a poškozovat články dál, ale uživatelé, kteří se snaží wikipedii zlepšovat, musí být zablokování za to, když je jeho

Anonymní řekl(a)...

Ten člověk opravdu nepatří do státní správy, ale k psychiatrovi na gauč!
16. srpen 2008 19:59
Petr řekl(a)...

Tezko rict. Nejem psychiat
17. srpen 2008 7:04
Anonymní řekl(a)...

6. srpen 2008 20:30
Anonymní Anonymní řekl(a)...

Od Mauleho jeho žena utekla, protože už ji sexuálně neuspokojoval. Potetovaný tlusťoch.
17. srpen 2008 6:12
Anonymní řekl(a)...

Anonymní řekl(a)...

obrodružství, s dnešními správci opilými mocí a polofunkčním arbcomem?
17. srpen 2008 5:04
Anonymní řekl(a)...

ovšem jsou věci, které mne ještě pořád dokáží šokovat. Některá hovada jsou tak velká a natolik otrlá, ž
17. srpen 2008 7:04
Anonymní řekl(a)...

ez krys – okusil až v roce 2007 v Polsku), nicméně tento detail v danou dobu nikoho moc nezajímal a sympaticky vystupující Kamerunec se stal pod pseudonymem Simon Mol (jakkoliv moly nesnáším, v tomto případě uznávám jejich nárok na satisfakci) miláčkem polských liberálů. Psal knihy, básně, články do novin. Ne, že by byly nějak obzvlášť skvělé, ale u

Anonymní řekl(a)...

teď nově v Polsku), takže jeho blekotání o tom, že se musel nakazit od některé ze svých pozdějších partn
17. srpen 2008 7:04
Anonymní řekl(a)...

ávy delikventa (který navíc rozhodně příliš nespolupracuje) přednost veřejný zájem na zachycení nebezpečné choroby a šance nakažených dívek na co nejčasnější diagnózu a zahájení léčby.





Řekněte, myslíte, že uvěznit takového hajzla na tři roky za úmyslné šíření pohlavní choroby je rasismus? Že zveřejnit jeho jméno, aby se snáz a rychleji vypátraly jím nakažené oběti, je rasismus? Neměl by být spíš souzen jako vrah – na mnohem víc let?
17. srpen 2008 5:06
Vít Z. Vánočka řekl(a)...

Anonymní řekl(a)...

I když samozřejmě, když správce chce, stačí lecos, a Vrba byl potvrzen teprve před necelým týdnem, takže se cítí pevně v kramflecích a může se vydat i za trochu větším dobrodružstvím. Je to ale vůbec dobrodružství, s dnešními správci opilými mocí a polofunkčním arbcomem?
17. srpen 2008 5:04
Anonymní řekl(a)...

ovšem jsou věci, které mne ještě pořád dokáží šokovat. Některá hovada jsou tak velká a natolik otrlá, ž
17. srpen 2008 7:04
Anonymní řekl(a)...

ez krys – okusil až v roce 2007 v Polsku), nicméně tento detail v danou dobu nikoho moc nezajímal a sympaticky vystupující Kamerunec se stal pod pseudonymem Simon Mol (jakkoliv moly

Anonymní řekl(a)...

všem nutno podotknout, že ten blok rozhodně neprovedl Tlusta. Pro toho předchozí predikce platí nepochybně stále.

Nakonec to vypadá přece jen rozumně, Aktron provedl reblok Pmp na 1 týden, což už IMHO odpovídá patřičnému poměru provinění.
17. srpen 2008 5:01
Anonymní řekl(a)...

Od tohoto okamžiku přestávám jakkoliv oracivat s obrázky. Mám toho dost. Klika mazačů, kteří nedokáží nic jiného,
17. srpen 2008 7:03
Anonymní řekl(a)...

ysvětlení a email, předpokládám, že obrázky prostě budou po týdnu smazány a já stáhnu nominaci článku Štěpán Trochta na umístění mezi nejlepší články, protože pozbude smysl. Zirland si udělá další zá

Anonymní řekl(a)...

hnusnou ba přímo odpornou tlustou prasnici, tak se podívej na Pecinu.
17. srpen 2008 6:26
Anonymní řekl(a)...

pavlacovych blabolu, tady zustane i tve prepubescentni zvatlani, nakonec je ukazkou tve dospelosti. Uz jsi videl nahy zensky prsa? Jeste ne, co?
16. srpen 2008 21:28
Anonymní řekl(a)...

Cha cha, zkus hadat lip, ty potetovany brezi anarchofasisto.
17. srpen 2008 7:03
Anonymní řekl(a)...

Cha cha, zkus hadat lip, ty potetovany brezi anarchofasisto.
17. srpen 2008 4:58
Anonymní řekl(a)...

Za tzv. urážku tzv. oponenta mne momentálně správce Tlusta na 2 hodiny zablokoval. Nazval jsem totiž trola a vandala trolem a vandalem poté, co prováděl troling a vandalismus okolo článku Šifra mistra Leonarda (film). Trolovandal pochopitelně zablokován nebyl, to bychom toho po správcích chtěli moc. Zato byl zablokován článek – ve vandalizované podobě. Alespoň, že tu šablonu celkově zpochybněno, kterou Pmp proti pravidlům odstranil, tam vrátili. Skvělá práce. Trolovi musí být umožněno tolovat a poškozovat články dál, ale uživatelé, kteří se snaží wikipedii zlepšovat, musí být zablokování za to, když je jeho dlouhodobý troling přestane bavit a nazvou ho tím, čím prokazatelně je. Až někdy Tlusta požádá o potvrzení správce, měl by si do programu připsat bod ochrana trolů s poznámkou: v dosavadním funkčmím období vzorně plněna.

Fakt, že Pmp sám chrlí skutečné urážky a bez důvodně napadá náboženské přesvědčení oponent, které nazývá pánbíčkaři a zaslepenci, se pochopitelně taky nedočkal patřičného ocenění blokem. Je to trol a troly třeba chránit.

Oprava, nakonec ho zablokovali také na 2 hodiny. Opravdu skvělá souměřitelnost. Ovšem nutno podotknout, že ten blok rozhodně neprovedl Tlusta. Pro toho předchozí predikce platí nepochybně stále.

Nakonec to vypadá přece jen rozumně, Aktron provedl reblok Pmp na 1 týden, což už IMHO odpovídá patřičnému poměru provinění.
17. srpen 2008 5:01
Anonymní řekl(a)...

Od tohoto okamžiku přestávám jakkoliv oracivat s obrázky. Mám toho dost. Klika mazačů, kteří nedokáží nic jiného,
17. srpen 2008 7:03
Anonymní řekl(a)...

ysvětlení a email, předpokládám, že obrázky prostě budou po týdnu smazány a já stáhnu nominaci článku Štěpán Trochta na umístění mezi nejlepší články, protože pozbude smysl. Zirland si udělá další zářez a všichni budou spokojeni. Já ale každopádně už nébudu dál plýtvat snahou na shánění nějakých obrázků a povolení pro jejich zveřejnění, když jediným výsledkem je, že se ně vrhne banda jedinců, která nemá žádnou úctu k práci a snaze druhých a chová se, jak se chová.
17. srpen 2008 5:02
Anonymní řekl(a)...

Až dodnes by mne nenapadlo, že by slovenská wikipeide mohla býti lapena ve spárech StB. Ale když člověk vidí, jak se nekěteří slovenští správci vrhli na AtonXe, po velmi pochybném hlasování o smazání (odůvodnění smazání jednoznačně neodpovídalo realitě) smazali šablonu týkající se StB s tím, že je nepřesná, aby to využili k odstranění informací o StB z životopisů a znemožnění vytvoření jakékoliv další podobné šablony a hrozbách desysopizací bude-li klást odpor, tak těžko může o tomto područí pochybovat. Zejména, když si přečte následné vyjádření správce Wizzarda, že informace o St

Anonymní řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!

Anonymní řekl(a)...

Eggo, nevím, jestli Petr Pavel porazil, ale mohu Vám zaručit, že já jsem ve všech debatách porazil Butrouse. Proto jsem byl ze Sprchy svévolně vyloučen, Butrous přestože prohrává pořád, tak prohrávat stále neumí. :-))

David Pavlíček

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Anonymní řekl(a)...

EGGO řekl(a)...

VÍT ZVÁNOVEC SE DEFINITIVNĚ ZBLÁZNIL A ZAHLCUJE zmp free PASTOVANÝMI TEXTY!


DEFINITIVNĚ HO TAK PETR PAVEL PORAZIL!
17. srpen 2008 9:41

Unknown řekl(a)...

No te pic. Tohle veme rychlej konec, vidim v brzke Zvanovcove budoucnosti zrizence v bilych plastich a klecove luzko.

Anonymní řekl(a)...

Pavlíčku Vácho, ty si prohrál všechno dopředu, když utrechtská socka Tonik zakládal registraci ze svého počítače. :-)))

Anonymní řekl(a)...

Také si říkám, že Víťu Zvánovce povezou brzo z úřadu pro utajování utajeně do bohnické pakárny. Jak dlouho si může jeho šéf ještě dovolit tohohle magora zaměstnávat?
Vždyť nakonec Zvánovec přivede do průseru i jeho. Tak je to nakonec pravda, že se tenhle Vácha alias Pavlíček zase už oženil. Kdo si toho pitomu s holou prdelí asi tak vzal? Snad je nějaká dementní slepkyně, možná by ji mohl půjčit Zvánovcovi, aby ho zajela, třeba by to Vítkovi trochu pomohlo. Bílé ven, hlava se zchladí a Vítek snad přestane na chvilku blbnout. Nemůže si zaplatit kurvu? To ho v tom úřadu musí platit hodně mizerně.Celý svět se spikl proti Vítu Zvánovcovi.

Anonymní řekl(a)...

wostrýho brácha řekl(a)...
Pavlíčku Vácho, ty si prohrál všechno dopředu, když utrechtská socka Tonik zakládal registraci ze svého počítače. :-)))
Tak tomu nerozumim. Vzdyt preci, podle vypraveni vodnika, je David Pavlicek nesmirne inteligentni a je kralovsky placen. Preci by si nemusel delat registraci z kanclu pomateneho holistickeho sarlatana? Nebo, ze bych se snad mylil?

Unknown řekl(a)...

Pavlicek je "kollaborativni blb" ;-)
Produkt polomozku utrechtskeho popa a blazniveho Zvanovce, "skutecny intelektual" s dikci a rozumem pitbulla vychovavaneho udery zeleznou tyci pres hlavu...

Anonymní řekl(a)...

Mě se nejvic líbí, když looser Butrous nemá argumenty, tak kolem sebe kope jak splašený valach. Neklamný znak toho, že má na krku v životě další prohru. :-))

David Pavlíček

Unknown řekl(a)...

Vitku, Vitku kdopak tady kolem sebe kope jako trilety spratek?
Ze sis nevzal prasky, Tarzane?

Anonymní řekl(a)...

Vácho Pavlíčku, ty nikdy nepochopíš, že bohatý a statný chlapík jako je Petr, může mít na každým prstu deset pěkných a inteligentních koček.

Zatímco ty jsi vždycky šoustal jenom vymaštěný hnusný hipízačky, který ti daly jenom proto, že byly zfetovaný. Když se pak probraly v sociálním bytě, tak vzaly draka.

Anonymní řekl(a)...

Butrousi, vy vedle udavačských záchvatů trpíte i halucinacemi? Je mi Vás líto člověče, nehulte to svinstvo a běžte se raději schovat do Sprchy, server bez cenzury jako tady by mohl zhoršit Váš psychický stav, až se mnou zase prohrajete nějakou diskuzi. :-))

David Pavlíček

Anonymní řekl(a)...

Jo copak Pavlíček. Ten vždy všude dostal napráskano na holej hřbet, ale dle něj jsou to vyhrané debaty. Všude vyhrál tak skvěle, že vždy utekl odevšud jako malý Víťa. Jestli od Dejvid netrpí také nějakou manií. Jeho kamarád Vácha je zcela regulérní blázen a nijak to ani neskrývá, jestli se oni nepotkali před léty v blázinci? Zajímavé jak se dávají dohromady, o generaci straší pošuci Vácha Pavlíček s mladým makovcem Zvánovcem.

Anonymní řekl(a)...

Mé pocity a slova nemají tvar fantazijních rostlin a větám nelámu páteř
Mé pocity mají ostré hrany neskládám mozaiku z laciných cetek
Můj mozek je velká telefonní ústředna výčitky v něm bzučely jak rozzuření sršni
Marek byl nejkrásnější když jsem do něj kopal, ta křehkost dojímala ten strach vzrušoval
Tehdy byl nejkrásnější: prstýnky černých vlasů a prosebný výraz tváře
Byl nejkrásnější když jsem do něj kopal, výčitky bodaly toto je rozžhavený skalpel vivisekce

Dal mi víc než mohl já stejně kopal do žeber do břicha i mezi nohy
Jeho tvář se křivila stejně jako když říkal: Rychleji už budu rychleji
Tentokrát křičel: Prosím ne už přestaň konečně prosím
A já byl uchvácen tou nevšední krásou jeho schouleného těla
Zběsilost vybuchla jak naftová kamna a dala všemu velmi temný lesk strašný a podivný lesk černý lesk jakým zářilo slunce prastarého velekněze když nejkrásnějšího chlapce národa obětoval své zuřivosti

Výčitky svíraly varlata jak rozžhavené kleště
Sám sobě největším katem já ležel na matraci z prachu pod plesnivým stropem ne však úplně sám to ne
Bylo trochu cítit že si můj utěšitel neumyl nohy to nám nebránilo ve vzájemné něze
Byl křehký kolem dvaceti ležel vedle mne nahý
Nejprve jsme hovořili dlaněmi pak mluvil:

„Byla tak krásná když jsem ji tloukl pěstí
Se zvláštním opatrností jsem vybíral kam ji udeřit
A byl jsem uchvácen nevšední krásou jejích výkřiků měly tak zvláštní tón tak vzrušující
Cítil jsem jak mi její křik drnčí v páteři jako by kdosi zazvonil na pekelnou bránu
Přísahám nikdy v životě mi ještě takhle nestál
Pak výčitky mě štvaly týdny jak hladoví psi…“

Dal mi víc než mohl tiskl jsem se k jeho vyzáblému tělu jako k monstranci
Mít tisíc hlasů stejně nevyzpívám úchvatnou krásu toho okamžiku odpuštění na laciné ubytovně kde na zdi krví napsáno mám touha
Náhle utišený jako by se o mne jakási nebeská bytost otřela křídly
Anděl s neumytýma nohama který odlétl tak tiše
Že neprobudil ani vrátného v kukani…

Za nehty mám tmavé stopy chlapeckého šafránu jak říká arabský básník
Před očima mi probleskuje tisíc obrazů co možná nikdy nevyzpívám
Dnes jsem nevinný a zas mám blízko k slzám
Rozpřahuji náruč v bezelstném gestu vesmírného proroka
Dříve student mystiky a nyní realista

Vyvolený (mladým dělníkem k mimořádné noci)
Pomazaný (jeho potem výkaly i mlíčím)
Rozpřahuji náruč někoho snad vyděsí náklonnost v mém surovém úsměvu
To je však píseň člověka toto je píseň písní